cezary-1909 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam, mam pytanie. Co mogło się spalić w radiu po podłączeniu niesprawnego uszkodzonego wzmacniacza? Radio działa, ale czuć delikatny zapach spalenizny i pojawiły się zakłócenia na subwooferze już na dobrym wzmacniaczu. Jaki może być koszt naprawy? Proszę o wskazówkę. To już drugie radio które tak załatwiłem. To niestety nie jest moje i muszę je szybko naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Uszkodziłeś wyjście po niskiej w radiu. Kosztów niestety nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary-1909 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A orientujesz się może gdzie można to naprawić w okolicach Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tak podeślę ci namiar na PW jutro, zadzwonisz do gostka i powiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.