Gość tjnallpu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam! Panowie mam pytanko, kupiłem żonce mazdkę 323 bez radia i chciałbym jej dokupić coś niedrogiego aby jej grało i uprzyjemniło jazdę. Czy radyjka typu Medion lub Dalco są coś warte. A może polecicie coś do 250zł? Pozdr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 za 280 jest fajny JVC z allegro- jest też filia w Poznaniu na Półwiejskiej- tu masz wszystko opisane http://allegro.pl/item286024747_jvc_kd_g34...x50w_24gw_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam! Panowie mam pytanko, kupiłem żonce mazdkę 323 bez radia i chciałbym jej dokupić coś niedrogiego aby jej grało i uprzyjemniło jazdę. Czy radyjka typu Medion lub Dalco są coś warte. A może polecicie coś do 250zł? Pozdr.... na pytanie zadane po raz setny odpowiadam jak zawsze iż za 300 zeta masz pionka z mp3 więc po co Ci jakiś parch ,radio zanabywasz raz na jakiś czas więc oszczedności 50-100 zeta są nie warte świeczki p.s http://www.allegro.pl/item283080076_pionee...raty_gw_pl.html pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dzięki za odpowiedź. Skuszę się chyba na tego JVS. Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dzięki za odpowiedź. Skuszę się chyba na tego JVS. Temat zamknięty trudno,co zrobić.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.