Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Pytanko do wszystkich posiadaczy Micr K11 - biale zega

Gość mrówa

Rekomendowane odpowiedzi

s ł u c h a j c i e posiadacze k11 napiszcie mi ile macie km na liczniku w sesie na predkosciomiezu dodajcie tylko jaki silnik rok prod. i jaka skrzynia oraz czy model przed liftem czy po lfcie????

potrzebne mi to bo mam klopot mam deske rozdzielcza jeszcze przed liftem i nie moge dostac nigdzie bialych tarcz bo sa wyskalowane do 180kmh a ja mam 200 i jesxzcze 5 kresek juz bym kupil 200 jak bym dostal jak bedziece miec info to dzieki :wink:

• 6 miesięcy temu...

Wyskalowane do 200 km/h, silnik 1.4 rok prod 2000 po lifcie.

Z tego co sie zdazylem zorientowac to do mojego modelu nie dostane bialych tarcz bo seryjnie nie ma nawet czarnych ;-) Jest jedna 'plyta'.

Wyglada to tak:

tarcza.jpg

no nic.. ja sie zastanawialem nad bialymi ale doshedlem do w niossku ze bede bardziej oryginalny i poprostu przeropie podswietlanie ow deski rozdzielczej + przyciskow w konsekwenci w zegary wkomponowalem 19 diud 5mm matowiona kazda koloru niebieskiego + 2 trzy milimetrowe czerwone do oznaczenia skali an poziomie paliwa i temp.ol. w kosekwecji.. miodzio!! jak bede mial aparat to strzele fotki :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...