Gość mdzalewscy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak w temacie, wyczytałem gdzieś przypadkiem że w Subaru da się tak zrobić, że licznik będzie pokazywał KM a nie MILE, sprawa tarczki to wiadomo inna sprawa. W NISSANIE TEŻ SIĘ TAK DA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak w temacie, wyczytałem gdzieś przypadkiem że w Subaru da się tak zrobić, że licznik będzie pokazywał KM a nie MILE, sprawa tarczki to wiadomo inna sprawa. W NISSANIE TEŻ SIĘ TAK DA ? Sprawę prędkościomierza załatwia sama tarczka, gorzej z komputerem lub licznikiem KM (przebiegu) tu chyba najtaniej bedzie kupic licznik od europejczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapi-x Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam da sie pzreprogramowac kilometry.. ja do swojej primery kupilem licznik od anglika zanioslem w jedno miejsce i ...wszytko OK dziala jak europejczyk no i oczywiscie wymiana tarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.