Gość Ptasiek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 panowie moze bysmy wspolnymi silami zmusili jakiegos importera "african outback" do przywiezienia tego http://www.4wdinteriors.com/nissan/nvr-dc-d40/rc.htm bo ja juz probowalem ... ale jak to mowia ...nec herkules kontra prules .. czyli gdzie ludzi kupa tam i herkules d*pa ... a moze by tak kilka sztuk dla nas ... bez posrednikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cieniu Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie podoba mi się i cena też mi się nie podoba - ale jak mówią, to rzecz gustu :/ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zberek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pomysł fajny, cena też może być. Ale jak na moje oko to koliduje mi z szyberdachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 pomysl fajny ale u mnie tez szyberdach bedzie przeszkadzal :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Podoba mi się. Coś takiego przydałoby się właśnie do cb radia. Jednak nie za taką cenę (przecież to tylko kawałek plastikowej wytłoczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 no Ci co maja szyberdachy to raczej nie skorzystaja ... ja natomiast jesli mi sie nie uda zamowic to bede robil to sam ... bo w sumie to taka wytloczka z plastiku ... jak chyba uzyje maty szkalnej i zywicy .. tylko pierwsze musze zrobic drewniany model ... wiec jak ktos zna jakies linki o zywicach itp. to plizzz o pw albo tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Znalazłem kiedyś coś takiego, ale nie wiem czy jest to w stałej ofercie: http://www.eskapada4x4.pl/strony/oferta_ak...a_wyprawowe.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no to jest dokladnie to samo ... ale zaden ze sklepow internetowych .. nie chce mi tego sciagnac twierdzac ze do D40 nie produkuja .. .co jest oczywistym brakiem informacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Są podobne do siebie, różnią się kilkoma szczegółami. Montowane chyba do otworów po oryginalnych lampkach oświetlenia kabiny. Pierwsza: http://www.4wdinteriors.com/images/rc_nissan_navarra_dc.jpg Druga wygląda na dłuższą: http://www.eskapada4x4.pl/images/oferta/ak...kcesoria-07.JPG Skoro na www.eskapada4x4.pl reklamują coś takiego, to możesz się z nimi skontaktować i zapytać, czy ta konsola pasowałaby do navary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Skoro na www.eskapada4x4.pl reklamują coś takiego, to możesz się z nimi skontaktować i zapytać, czy ta konsola pasowałaby do navary. Uwaga na tego faceta .... Jeden wielki kręt Sprzedał mi sprężyny OME , które padły po paru dniach jazdy Od 8-śmiu miesięcy czekam na zwrot kasy Mój kolega na zderzak czekał 11 miesięcy przy wpłacie 100 % Ma już kilka spraw sądowych Ogólnie nie polecam i lepiej go omijać szerokim łukiem Jak ktoś chce kupić takie konsole to skontaktujcie sie z nimi ..... http://www.wyprawa4x4.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 kontaktowalem sie ale powiedzieli mi ze na dzien dzisiejszy nie produkuja do D40 ... no i wtopa bo jak widac robia ... mimo wyslanych maili nic ... wiec chyba czas zaczac samemu dzialac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G_H_O_S_T Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Śledząc ten temat (tylko edukacyjne, ponieważ mam szyberdachy) zastanawiam się jak to się montuje. Możliwe, że tak jak napisał "luk" pasuje na dziury w podsufitce od lampek oświetleniowych ale lampki te są tylko wciskane a to musimy przykręcić a w miejscu gdzie mamy lampkę nie ma żadnego wzmocnienia dachu do czego mogli byśmy to przynitować. Więc może trzeba wypieprzyć otworki w dachu :diabel: :diabel: :diabel: a w najlepszym wypadku gdy otwór od lampki nie będzie pasował to będzie trzeba ciąć podsufitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Sposób montażu może być podobny jak w przypadku podwieszanych zestawów dvd (zdejmuje się podsufitkę, do blachy dachu przykleja płytkę mdf, potem zakłada z powrotem podsufitkę i na małe wkręty montuje dvdplayer). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dżizas - 425USD po średnim kursie 2,45,to ~1041pln. Nie licząc transportu itd... Ptasiek - życzę powodzenia w "rzeźbieniu" tego na własną rękę z żywicy Skorupa pewnie ci jakoś wyjdzie ale odmykane schowki - wątpię. Ja już bym wolał kupić oryginał (jeśli jest dostępny). Stracisz tylko czas i kasę, a i tak wyjdzie strup chyba że masz wyjątkowe uzdolnienia plastyczne... :one: Jak już dasz pas z żywicą spróbuj termiczne formowanie próźniowe - przyda ci się po raz drugi ten drewniany model Jak podsumujesz swoje r-g i materiał wyjdzie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 wole kupic orginal ... ale niestety nikt nie chce mi tego sciagna ... a "rzezbienie" to sama przyjemnosc ... wiec no boj nic , z manualnymi sprawami nie mam problemu tylko z czasem .. a schowki to juz jest inna inszosc ... [ Dodano: Pią 18 Sty, 2008 09:08 ] http://www.wyprawa4x4.pl/sklep/index.php?s...=&prod=2312 no i jest ... ale teraz ... TO ZA POZNO .. : poczynilem juz pierwsze przymiarki do samodzielnego wykonania .. i jak mi nie wyjdzie to co chcialem to wtedy kupie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ryży prezentuje taką konsolę oraz jej montaż w swoim pickupie. Mechanik w TVN Turbo . Jest szansa jeszcze zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 widzialem ... Ryzy zwymiarowal bys mi ten szablon ... do wiercenia w dachu .. ? bede bardzo wdzieczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Corfy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jestem posiadaczem Nissana Navara i fanem CB radio. Widziałem fragment programu w TVN Turbo w trakcie którego montowany był podsufitowy panel z miejscem do zamontowania CB radio. Pieknie maskuje całe pudełeczko z CB. Czy ktoś ma namiary na producenta lub sprzedawcy takiego panela podsufitowego? Bardzo ładnie to wygląda, z dodatkowym oświetleniem ... Kto to moze sprzedawać w Polsce? W salonach Nissana oczywiście nic o tym nie wiedzą. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubeeert Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 konsola to samo z CB radiem i montażem O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRAFIKS Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 http://www.wyprawa4x4.pl/sklep/index.php?s...0&prod=2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie no, piękna konsola - i mapy jest gdzie schować i na CB wygodne miejsce... no i rzeźbienie w żywicy i strata tygodnia czasu odpada... jakbym nie miał szyberdachu to bym takie coś kupił.... a tak to nadal będę się borykał z problemem walającego się pod nogami CB.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ta konsola nie jest warta wydania prawie 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hihi.... a Navara jest warta prawie 150 tysi brutto? a zabudowa jest warta 7 tysi netto? nie ma szans, wszystko warte jest tyle ile ktoś zapłaci...i to poniekąd ma swój urok bo można zarobić na Navarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 W jednym z pierwszych linków na ten temat cena konsoli wraz kosztami sprowadzenia była dużo niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Z tymi cenami to od początku było namieszane... Wiadomo że cena w Australyji detaliczna będzie większa niż dla firmy która to hurtowo sprowadzi - albo naopowiada za oceanem ile to ona (ta firma) takich konsoli nie nakupi.. Suma sumarum - konsola wychodzi około tysiaka, plus czy minus i każdy ma prawo wyboru... Ja jak szukałem zabudowy to także wydawało mi się że sprowadzę i będzie taniej, ale jak się dodało koszty transportu, zamieszanie z płatnościami ...to wyszło na to samo albo nawet drożej jak doliczę swój poświęcony cenny czas... PODSUMOWUJAC: KONSOLA JEST GIT - MOZNA SCHOWAć CB I BYć JAK PRAWDZIWY TIROWIEC Z GRUSZKą MIKROFONU ZWISAJąCą LENIWIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi