Gość buli107 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 PODSUMOWUJAC: KONSOLA JEST GIT - MOZNA SCHOWAć CB I BYć JAK PRAWDZIWY TIROWIEC Z GRUSZKą MIKROFONU ZWISAJąCą LENIWIE.... Chyba że ma się szyber.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Chyba że ma się szyber....z tego co doczytalem to jest i wersja jak sie wlasnei ma szyber... :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ooooo, to trzeba sie zainteresować, jakiś link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 sorry - zamotalem - niedoczytalem uwaznie - Konsola nadaje się do wersji samochodu bez szyberdachu oraz dodatkowego wyświetlacza przy lusterku wstecznym. nie wiem gdzie ja tam widzialem ze do wersji z szyberkiem tez maja... sorry :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 KONSOLA JEST GIT - MOZNA SCHOWAć CB I BYć JAK PRAWDZIWY TIROWIEC Z GRUSZKą MIKROFONU ZWISAJąCą LENIWIE.... Jakoś po 2 latach słuchania tir'owców niespecjalnie chciałbym być z nimi kojarzony. :027: My pickupowcy, powinniśmy wypracować własny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nas (Navarowiczów) to chyba kojarzą już ze wszystkimi grupami, bo spotkałem się już z tym że: 1. Myślimy że jak mamy duże auta to się rozpychamy...i spychamy mniejszych.. 2. Garujemy ile wlezie bo Duży może Więcej. 3. Lansujemy się na Amerykanów w Dżipach a jesteśmy "małymi podatnikami" dla których Navara była szansą na odliczenie VAT i podatku 4. Myślimy że Navary to limuzyny z MTV a to woły do wożenia gnoju. Lista nie ma końca... DOMADM- masz jakiś pomysł na nasz własny "pikapowy" styl? Miałeś na myśli sposób używania/wożenia CB czy coś więcej - np. sposób ubierania lub slang? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 M_Alien, przede wszystkim słownictwo bogatsze stylistycznie w słowa które można znaleźć z słowniczku ortograficznym, a mniej w te których używa się pod budką z piwem :027: Staram się aby wyróżnikiem większego auta była większa odpowiedzialność na drodze, muszę przyznać że CB w tym znacznie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Panowie .... Wyluzujcie z tym wożeniem gnoju w Pickupach .... To nie nasz wina że mamy pojeb...e przepisy podatkowe Teraz mamy zwolnienie na Pickupy Wcześniej były kratki osobiście jeździłem X5 z kratka i tankowałem na talony dla rolników :one: Takie życie takie przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A mówią, że rolnicy biedni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi