MacGayver Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 póki nie zobacze silnika to nie uwierze, dobry dźwiękowiec i tez moge miec V6 :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micrus95 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o 3.0 w K11... była taka wersja - zwała się Andros Trophy K11 i miała właśnie V6 z maximy . "Jedyne" 420 koni, silnik centralnie i napęd 4WD... Ale to już wersja hiperprofesjonalna. Szkoda, że tak mało info na jej temat... Ale w sumie rzeczywiście dobry pomysł z tym "podpatrzeniem" pomysłu z Clio V6. Choć ciężko będzie dorwać tu jakies fajne części. Ale chyba prędzej z 200SX'a niż z Vanette - to jeszcze musi wytrzymać taką moc z maximy A co do dźwięku... mój wujek ma maximę. Zwykle bardzo cicha, ale urwał wydech ostatnio - to był dopiero dźwięk silnika :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mamy jeszcze oprócz Exy Maxime A32 i Micre K10. Micra przejdzie za jakis czas w moje ręce i chce cos hardcorowego zrobic :kosci: Podpatrzylem ze silnik od maximy moznaby zalozyc poprzecznie z tyłu bo półosie bylyby bardziej z tyłu czyli silnik bylby bardziej w srodku niz z tyłu wiec nie podnosilby sie az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Podpatrzylem ze silnik od maximy moznaby zalozyc poprzecznie z tyłu bo półosie bylyby bardziej z tyłu czyli silnik bylby bardziej w srodku niz z tyłu wiec nie podnosilby sie az tak W takiej konfiguracji to musiał byś zalać przód betonem, żeby auto nie stawało dęba przy ostrym ruszaniu. Jak się już bawić to tylko wzdłużnie, centralnie... lub z przodu. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 z przodu klatka a'la czołg :kosci: poki co innej koncepcji nie mam co do ustawienia silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi