Gość kriss1977 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 jak dziala ogrzewanko w waszych saniaczkach?U mnie przy zimnym silniku,mam zamknieta porzepustnice doplywu cieplego powietrza,temp osiaga po ok 2 km przy temp powietrza 0do -2,ostatnio zaslonilem chlodnice,moze cos pomoze?albo kiepski termostat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Sprawdzic termostat, nastepnie wyplukac nagrzewnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość winiu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Sprawdzic termostat, nastepnie wyplukac nagrzewnice. Może to głupie pytanie ale : A jak się płucze nagrzewnicę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam kris1977- jeżeli silnik osiąga właściwa temperaturę po 2 km to normalne, gdyby termostat był stale otwarty to trzeba by przejechać z 10 km. Zimą jestem za przysłonięciem chłodnicy, tyle aby wskaźnik temp. stał w połowie lub trochę wyżej a jednocześnie zwiększy się temperatura powietrza z nagrzewnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.