Gość berliozz Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 http://otomoto.pl/nissan-sunny-2-0-16v-gti...r-C3380149.html Może ktoś zna ta furę? Jeśli nie to co o niej myślicie? Warto się nią zainteresować? Cena nie mała jak na ten rocznik :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak ode mnie: 1. drogo, 2. brak oryginalnych listewek na nadkolach 3. antenka z innej strony niż u mnie :?: (pewnie były anglik) 4. gaz, 5. 156HP :?: 6. stoi już baaaardzo długo pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak ode mnie: 1. drogo, 2. brak oryginalnych listewek na nadkolach 3. antenka z innej strony niż u mnie :?: (pewnie były anglik) 4. gaz, 5. 156HP :?: 6. stoi już baaaardzo długo co do pierwszego to w cale nie drogo za GTI co do drugiego o jakie listewki Ci chodzi? 3. Nie koniecznie anglik może pochodzi z japonii 4. Kto co lubi 5. Nie wiem Teraz od siebie tylnie lampy pochodzą od zwykłej wersji sunnego. GTI kierunkowskazy mają białe. Wniosek był bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 no to sprostuję 1. Za swojego dałem duużo mniej i nie szukałem długo 2. Brak listew na nadkolach inaczej listwy na błotnikach. Towar, dzisiaj, dość deficytowy. 3. Kto wie... 4. Lepiej kupić takiego, który gazu nie zaznał. 5. Seria ma 142HP, o modach nic nie pisze. Tylne lampy ma oryginalne, standardowe dla wszystkich Sunnych. Z plusów to pewnie mało rdzy i duże koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 temat do zamknięcia już był wałkowany na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.