Gość Witek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam zwracam się z pytaniem czy można włożyć do micry fotele z almery lub z maximy.. Bez problemu wejdą czy trzeba coś przerabiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 I czy są choć trochę wygodniejsze? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A tego to nie wiem ale te z maximy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 nie wejdą, trzeba spawać prowadnice, ale to w sumie jest dość łatwe, ktoś tu na forum wpasował siedzenia ze skórą od fiata coupe, widziałem na allegro sportowe fotele z Rovera do micry przerobione, almera ma na bank inny rozstaw a maxima pewnie tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dokładnie, dostałem w dobrej cenie komplet przednich od Almerki SR Ale niestety są szerzej rozmieszczone prowadnice ( i bez przeróbki nie da rady się wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Rozumiem.. Jeśli ktoś dokonywał przeróbki to prosił bym o napisanie co trzeba zrobić nie jestem spawaczem ani nikim takim ale mam kuzyna który za parę złociszy chętnie sie by tym zają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 a ja mam trochę inne pytanie... bo oglądając fotki micrusów natknąłem sie na K10 superS gdzie fotele wyglądają na rewelacyjne - ktoś wie jak jest w rzeczywistości i jak z dopasowaniem do K11 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 gdzie fotele wyglądają na rewelacyjne - ktoś wie jak jest w rzeczywistości oj stary...jak tylko trafię je w ładnym stanie to od razu lecą do micruni Lawina ma je u siebie i jak wsiadłem to nie chciało mi się z nich wstawać A trzymanie boczne...po prostu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 czyli podobnie jak te od golfa GTI :diabel2: dobra zaczynam szukać na pobliskich szrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 czyli podobnie jak te od golfa GTI mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, że recaro z golfa gti nie mają lepszego trzymania bocznego niż te z SuperS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no ja właśnie siedziałem w golfinie i te siedzenia mnie powaliły trzymaniem i wygoda a jak mówisz ze te od S-ki są lepsze to już sobie nie wyobrażam jak sie tam sie musi siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 coyot, Pół roku temu założyłem z k11 z SuperS i według mnie o wiele lepsze ma trzymanie boczne niż zwykłe. Tylko jak ktoś bawi się ze spawaniem szyn na fotele niech lepiej uważa jak to robi. Bo przy wypadku wyjdzie czy dobrze przyspawane były czy nie. Ale nie wiem czy już będziemy w stanie to stwierdzić po drugiej stronie nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 no oryginalne fotele są fatalne ... widziałem te z K11 S i wyglądają nieźle ale to co w K10 było montowane to wygląda megafajnie! :diabel2: btw. ... przy wypadku micrus pewno i tak by sie złożył jak kartonik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 przy wypadku micrus pewno i tak by sie złożył jak kartonik ... Ma 2 gwiazdki... Ale wracając do tematu znalazłem taki rarytas niedawno.. http://moto.allegro.pl/item289599577_nissa...ne_fotele_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 tu są fajnie wkomponowane fotele: -> http://www.autoscout24.pl/home/index/detai...to=500&zip= Tylko powiedzcie mi z jakiego auta one są... :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 mi to wyglada na k11 superS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A czy ktoś wie czy da się pszestrzepić fotele z 350 Z lub 200 SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pytanie tylko czy sie zmieszczą (chodzi o szerokość samych siedzeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pytanie tylko czy sie zmieszczą No właśnie ja też dziś się nad tym zastanawiałem jak by się tak przyglądnąć to od siedzenia fabrycznego do lewarka jest nie wiele miejsca.. Ale na pewno dało by się to jakoś sprawdzić kumpel ma opla astra można zmierzyć szerokość siedzeń z astry i dopasować je do micry opel ma dość szerokie siedzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi