Gość borek21 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czy wie może ktos gdzie moge dostac sportowy wkład filtra powietrza do mojej Micry, 1.0 16V 1997 rok...a może któryś z kolegów (koleżanek) ma taki u siebie, jak sie sprawdza, zmienił sie dzwiek silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabar5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 wejdz na stronę k&n, tam będziesz miał sportowe wkładki. A co do dzwięku, to wyjmij sobie normalny filtr, zamknij puchę i przejedź się kawałek, tak do max obrotów (u mnie delikatnie bardziej basowy dzwięk od 5k obr/min) a zobaczysz różnicę, a raczej ich nie zobaczysz Czyli rozsądnie myśląc jeżeli bedziesz miał jeszcze tam (w puchę) wsadzony jakiś filtr, to może tylko pogorszyś dźwięk. Nie warto, zupełnie nie warto. Jeżeli chcesz już wydawać kase na dolot, to stożek i rura - był już o tym temat, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aciddrinker Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 mam stożek K&N i nie mam porównania co do wpływu na jazdę ale dzwięk przy wkręcaniu jest zdecydowanie miły dla ucha :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.