Gość Pietja Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hmm... tyle juz prozb o elektroniczna instrukcje do navi, a moze zacznijmy jakos dzialac? Moze ktos ma ksiazkowa instrukcje? Wtedy byloby duzo prossciej ) Wystarczyloby wrzucic na skaner, wrzucic w jeden dokument, na jakis server do pobrania i gotowe Moze ktos posiada? Zacznijmy dzialac :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 problemy z czytaniem ... ja mam elektroniczna ... bo przeczytałem temat od poczatku ... polecam poczytac wtedy tez bedziecie ja miec :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że panowie pytają o instrukcję obsługi do NAWIGACJI. Link do instrukcji obsługi navi niestety w jezyku angielskim: http://www.sendspace.com/file/7iumk6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że panowie pytają o instrukcję obsługi do NAWIGACJI. Aaaa to juz zostawie, tyle sie napracowalem aby link byl widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że panowie pytają o instrukcję obsługi do NAWIGACJI. Link do instrukcji obsługi navi niestety w jezyku angielskim: http://www.sendspace.com/file/7iumk6 Moze teraz bedzie troche z gorki :one: Wystarczy przetlumaczyc ta instrukcje na polski i juz bedziemy cos miec :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że panowie pytają o instrukcję obsługi do NAWIGACJI. Link do instrukcji obsługi navi niestety w jezyku angielskim: http://www.sendspace.com/file/7iumk6 Moze teraz bedzie troche z gorki :one: Wystarczy przetlumaczyc ta instrukcje na polski i juz bedziemy cos miec :diabel2: Są odpowiednie programy do tego typu rzeczy, np.: ABBYY Fine Reader 8 Otwiera się pdf, zczytuje tekst i obrazki i zapisuje w formacie .doc Następnie tekst do translatora i voila! Jesli komuś się nudzi, to może się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że panowie pytają o instrukcję obsługi do NAWIGACJI. Link do instrukcji obsługi navi niestety w jezyku angielskim: http://www.sendspace.com/file/7iumk6 Moze teraz bedzie troche z gorki :one: Wystarczy przetlumaczyc ta instrukcje na polski i juz bedziemy cos miec :diabel2: Są odpowiednie programy do tego typu rzeczy, np.: ABBYY Fine Reader 8 Otwiera się pdf, zczytuje tekst i obrazki i zapisuje w formacie .doc Następnie tekst do translatora i voila! Jesli komuś się nudzi, to może się pobawić. Ja sproboje sie tym pobawic, ale nie obiecuje ze cos mi wyjdzie, bo nigdy sie czyms takim nie zajmowalem i nie wiem co i jak, ale bede probowal :one: Pzdr... Juz prawie przerobione, ale teraz potzrebny jakis super dobry translator ktory by to wszystko 'przeczytal' po polsku. Moze ktos zna jakis dobry, ktory szybko i dobrze przetlumaczy caly tekst :?: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labs4 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 error244, Witam . Czytałem kiedyś że kolega szukał instrukcji obsługi . Teraz ja właśnie szukam > czy kolega posiada coś takiego? Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mozajka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Drodzy posiadacze Navary Kupiłem używaną D22 z sinikiem DI z 2002 roku. Gdzie mogę zdobyć Polską instrukcję do tego modelu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bratkoala Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 witam ja tez poprosze o instrukcje o ile to mozliwe z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia2009 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Poszlo na @ :one: Witam Was bardzo gorąco;) Jestem posiadaczką Navarki ale niestety nie posiadam polskiej instrukcji;( Bardzo proszę o wysłanie na maila (martunia42@interia.pl) polskiej wersji instrukcji pojazdu;) Dziękuję Wam bardzo;) :*:*:*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość liwa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich klubowiczów. Zostałem posiadaczem Navary 2007 rok i niestety nie mam instrukcji obsługi do auta. Jak ktoś z was mógłby mi przesłać link lub na emaila to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Liwa podeślij mi maila na PW to wieczorem podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czy można prosić o instrukcje PL do D40 na e-mail marcinw@evento.sklep.pl bo z linku nie działa !!! THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość itka Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam wszystkich! Ja też (bardzo bardzo ładnie ) proszę o instrukcje do Navary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Instrukcje znajdziecie pod adresem http://rapidshare.de/files/48946781/Instrukcja_obslugi_NISSAN_NAVARA_PL_up_by_dunaj2.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość itka Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris79 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Posiada ktoś link do service manual do navki D40? Bo jakoś nie mogę znaleźć na forum. Może być po angielsku. Znalazłem cos na forum angielskim ale chłopaki wzięli się na sposób żeby wpłacać kasę im poprzez paypal za podanie linka. Pozdrawiam i za wszelkie info dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) chris79 ściągnij sobie ode mnie http://dl.dropbox.com/u/2196271/Nissan%20Navara%20Frontier%202007%20D40%20Service%20Manual%20PDF.zip Daj znać jak pobierzesz. Edytowane 7 Marca 2010 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris79 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 chris79 ściągnij sobie ode mnie http://dl.dropbox.com/u/2196271/Nissan%20Navara%20Frontier%202007%20D40%20Service%20Manual%20PDF.zip Daj znać jak pobierzesz. Wielkie dzięki! Już zassane:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pozwoliłem sobie zrobić mały tutorial w pdf`ie dotyczący wymiany płynów i filtrów w silniku 2.5 dCi(YD25DDTi). Dotyczy zarówno Pathfindera R51 jak i Navary D40 w automacie. http://www.sendspace.com/file/wrhha2 PS Zamienniki ori oleju do Diesla 2.5: Bez DPFa - Motul 8100 X-cess 5W-40 Z DPFem - Motul 8100 x-clean c3 5W-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwasilewski Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 zamów w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dybiec Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 witam!czy dało by rade przesłać na maila instrukcje do navki po polsku (dybiec1@wp.pl) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAC1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 witam pszukije instrukcje po polsku do navary i czy ktoś ma juz navigacje po polsku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris79 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdyby kogoś interesowała instrukcja naprawy D40 to jest bezpośrednio pod tym adresem: http://www.atct.co.uk/data/05d40e/fwd.pdf Niestety po angielsku! Ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi