sancho Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam Państwa, W najbliższym czasie stanę się posiadaczem Navary, ale bardzo chciałbym już przejrzeć instrukcję obsługi. Czy ktoś może podzielić się jakąś wersją elektroniczną (może być pl lub en)?. Powyższe linki niestety już nie działają. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Proszę bardzo: http://dl.dropbox.com/u/2196271/Instrukcja_obslugi_NISSAN_NAVARA_PL_up_by_dunaj2.rar Witamy w gronie szczęśliwych posiadaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dziękuję bardzo! Mam nadzieję, że będę szczęśliwy Pozdrawiam. Proszę Państwa, Mam jeszcze jedną prośbę w tym temacie - czy ktoś z Państwa posiada może instrukcję do nawigacji (pl lub en) ? Będę wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h.piasecki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam od poniedziałku jestem właścicielem Navarki i także dołączam prośbę o instrukcję do nawigacji po polsku. Instrukcję do autka pobrałem. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navarawi Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam. Jestem użytkownikiem navary od 2009 r. Em - dzięki za udostępnienie manuala, ale ten manual jest chyba dla rocznika 2006-07. Czy dysponuje ktoś manualem dla rocznika 2008. Za udostępnienie z góry dziękujęWyślij e-mail. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STASZEK 42 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam kupiłem Navare D22 i brakuje w niej Instrukcja obsługi czy ktoś mógł by mi udostępnić wersje elektroniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cubas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam, linki dotyczące instrukcji obsługi zamieszczone przez Was coś mim się nie chcą uruchomić. czy mógłbym prosić o wysłanie takiej instrukcji, od dzisiaj mam Navare automat i nie bardzo jeszcze wiem co i jak? Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gembatypan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem navary z2006 roku. Mógłbym kogoś poprosić o podesłanie mi instrukcji obsługi na maila? gembatypan@interia.pl Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dżek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeżeli by to nie sprawiło problemu to też bym prosił o maila z instrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam. Jestem nowym uzytkownikiem czy też mógłbym prośic o instrukcje do Navarki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zrazik Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam Jako nowy użytkownik forum jak i zapewne navarki (na razie mam ją na tydzień na próbę) prosiłbym o instrukcję by sprawdzić co działa a co nie... ew Jak ktoś miałby listę wyposażenia/wersja na rocznik 2008 to byłoby fajnie - sprawdziłbym czy wszystko co ma być jest/nie było wymieniane... co mogłoby świadczyć o jakimś aua Pozdrawia m wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bladius Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Jestem nowym nabywcą navary 2008 z nawigacją. Proszą o instrukcją pojazdu oraz nawigacji. (bladius@o2.pl) Z góry dziękuję. Edytowane 29 Maja 2011 przez bladius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzenda Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam wszystkich serdecznie poszukuje instrukcji obsługi nawigacji wszystkie linki nie działaja wiec poproszę na priv jak ktoś może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość superjunior Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam kupiłem Navare D22 i brakuje w niej Instrukcja obsługi czy ktoś mógł by mi udostępnić wersje elektroniczną. Witam, Czy udało się Koledze zdobyć instrukcję obsługi do Navary d22 w wersji polskiej? Posiadam autko z 2004 r. 2,5 l diesel. Poszukuję także książki napraw. Dziękuję za informację, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pizmako Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam, Jestem świeżo upieczonym nabywcą D40 z 2007 roku. Jeżeli ktoś ma to bardzo proszę o podrzucenie instrukcji po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery112 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam. Potrzebuję instrukcji serwisowej do Navary D40 - może być po angielsku. Jeśli to możliwe proszę o przesłanie na e-mail jurant@onet.eu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzogo Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 witam. chciałem ściągnąć instrukcje do d40 po polsku i instrukcje napracy d40, ale zaden link juz nie dziala. prosze bardzo o przesłanie mi tego na email: dzogo@wp.pl dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anissan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, podobnie jak dzogo chciałem skorzystać z linku ale bezskutecznie. Posze o przesłąnie instrukcji na adredres anissan@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icer_pzn Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Instrukcja navara D40. Smacznego https://dl.dropbox.com/u/7147449/Instrukcja%20obs%C5%82ugi%20Nissan%20Navara%20pl.pdf.pdf Edytowane 29 Listopada 2012 przez icer_pzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphe Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tak skromnie poprosze o instrukcje i dla mnie ralph.sligo@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icer_pzn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Podrzuci ktoś instrukcje servisową na meila icer_pzn@interia.pl ? Instrukcję urzytkownika macie w bezpośrednim linku u mnie nieco wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikut Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Witam podesla bys mi tez ta instrukcje dzieki z gory piotreksob@wp.pl Poszlo na maila Edytowane 3 Grudnia 2014 przez kikut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinesmatrix Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam podesla bys mi tez ta instrukcje dzieki z gory piotreksob@wp.pl Witam, instrukcja online do Nissan Navara - http://www.man4car.com/1462971413/instrukcja-obs%C5%82ugi-Nissan-Navara-Nissan_Navara_III_3_instrukcja_obslugi pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanak Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) neviete naco ten gombik? idetifikovanie alebo je dorobeny ,ma niekto taky spinač v navare d40 2008 r.v 126kw foto nie wiem co to przycisk? idetifikovanie lub zostanie wykonana, ktoś przełączać również Navarra D40 2008 R.V. 126 kilowatów http://jyxo.info/uploads/27/27caff8a1668a641e4e50cfba842472c4e7378df.jpg Edytowane 9 Lipca 2016 przez tanak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menfir Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Też prosiłbym o przesłanie instrukcji jkukula@satus.info.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi