Gość lukgaw86 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 witam panowie. potrzebuje instrukcje do navary 2014 rok navigacja jest po francusku. i nic nie ogarniam przydal by sie choc angielski. moze by ktos podpowiedzial jak to znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbt Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam. Odgrzeję trochę temat. Szukam instrukcji serwisowej do D40 po polsku lub angielsku. Poratuje ktoś? może być na maila k.robercik@gmail.com Edytowane 1 Maja 2017 przez Rbt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam kolegów. Ma może ktoś serwisowke do navary D40 2.5 tdi po 2010 roku. niestety wszystkie powyższe linki nie działają i co.... tyle navar na forum i nikt nie ma serwisowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menfir Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Witam Troszkę odgrzeje temat a mianowicie ma ktoś instrukcje serwisową do D40? potrzebuje szukam i wogóle z poszukiwań po necie znalazłem ale trzeba strone po stronie przewracać http://manuals.co/workshop/nissan/navara/nissan-navara-2005-workshop-manual/5529432/3 Edytowane 15 Maja 2017 przez Menfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 no faktycznie słabo to działa ale lepsze jak nic. dzięki można każdą stronę po kolei zapisywać na komputerze i będzie całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlee Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam. mógłbym prosić o instrukcję obsługi do Navary D40 z 2008r. Mój mail : techman70@wp.pl pzdr.Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnekzary Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) W dniu 15.05.2017 o 12:32, Menfir napisał: z poszukiwań po necie znalazłem ale trzeba strone po stronie przewracać W dniu 16.05.2017 o 23:11, ceniakenzo napisał: no faktycznie słabo to działa ale lepsze jak nic. dzięki można każdą stronę po kolei zapisywać na komputerze i będzie całkiem ok Temat niby stary, ale też własnie potrzebowałem tego manuala, więc jak ktoś chce w 1 pliku PDF po angielsku to proszę: https://www.sendspace.com/file/fet64l spakowane rarem. a tutaj PDF PL z instrukcją obsugi z 2006r (widzę, że nieco się różni od mojej z 2k8, ale większość informacji ta sama): https://www.sendspace.com/file/p834wk Pozdrawiam, R. Edytowane 11 Września 2020 przez sqnekzary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Templar_ Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Witam, mógłby ktoś zapodać na maila instrukcje lub działający link. Navara D40 2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi