Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[B12/N13] Temp silnika jest na 1/3 skali :| co robic

Gość sebapol

Rekomendowane odpowiedzi

no przyzwyczailem sie ze wskazowka jest zawsze na polowie.. tak jak u ojca w roverku... mroz nie mroz a wskazowka zawsze ustawia sie na polowie Dodam ze u siebie jeszcze wsadzilem kawalek tektory przed chlodnice :/

Ten typ tak ma :) wszystko jest w pożądku, jak cię to drażni to przysłoń sobie trochę wlot do chłodnicy :)

A zalety tego układu chłodzenia docenisz w lecie w korkach :)

Gość mikey_one
Ten typ tak ma :) wszystko jest w pożądku, jak cię to drażni to przysłoń sobie trochę wlot do chłodnicy :)

A zalety tego układu chłodzenia docenisz w lecie w korkach :)

Chłodnice już przysłonił... A 1/3 skali to trochę za mało...

Ja tez bym obstawiał termostat... były przypadki, że nowe się zacianły. U mnie po roku czasu - zasłonięta cała chłodnica i wskazówka ledwo dyga :)

[ Dodano: Wto 08 Sty, 2008 10:30 ]

Zobacz czy wszystkie gumowe rury sa gorące ;)

• 2 miesiące temu...

Panowie u was ten h... wskaźnik coś chociaż pokazuje. A u mnie nawet nie drgnie. co gorsze to również wskaźnik poziomu paliwa. Jak zaglądałem pod deskę to wygląda na to że razem są połączone (prawdopodobnie masą) . nie wiem jak usunąć tą usterkę. Jak macie jakieś doświadczenie w tych sprawach, to proszę o jakieś podpowiedzi. Jeżdżę N13 1,6 12V

pozdrawiam i dzięki

:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...