Gość sebapol Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dodam ze taka temp utrzymuje sie caly czas jak sie jedzie..... nawet 40km. Płyn chłodniczy wymieniany, termostat tez ocb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebapol Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no przyzwyczailem sie ze wskazowka jest zawsze na polowie.. tak jak u ojca w roverku... mroz nie mroz a wskazowka zawsze ustawia sie na polowie Dodam ze u siebie jeszcze wsadzilem kawalek tektory przed chlodnice :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To może być termostat, spotkałem się już zkilkoma przypadkami, że choć nowy to nie trzymał odpowiednich parametrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 34 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ten typ tak ma wszystko jest w pożądku, jak cię to drażni to przysłoń sobie trochę wlot do chłodnicy A zalety tego układu chłodzenia docenisz w lecie w korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ten typ tak ma wszystko jest w pożądku, jak cię to drażni to przysłoń sobie trochę wlot do chłodnicy A zalety tego układu chłodzenia docenisz w lecie w korkach Chłodnice już przysłonił... A 1/3 skali to trochę za mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja tez bym obstawiał termostat... były przypadki, że nowe się zacianły. U mnie po roku czasu - zasłonięta cała chłodnica i wskazówka ledwo dyga [ Dodano: Wto 08 Sty, 2008 10:30 ] Zobacz czy wszystkie gumowe rury sa gorące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebapol Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bombel: 40km to tak pol na pol, troche w miescie i troche poza miastem. Dzieki , uspokoiliscie mnie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumismj Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Panowie u was ten h... wskaźnik coś chociaż pokazuje. A u mnie nawet nie drgnie. co gorsze to również wskaźnik poziomu paliwa. Jak zaglądałem pod deskę to wygląda na to że razem są połączone (prawdopodobnie masą) . nie wiem jak usunąć tą usterkę. Jak macie jakieś doświadczenie w tych sprawach, to proszę o jakieś podpowiedzi. Jeżdżę N13 1,6 12V pozdrawiam i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.