Gość PEPS SUPREME Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam! moze mi ktos powiedziec gdzie w n15tce miesci sie przeplywomierz powietrza?moze to troche glupie pytanie ale w moim poprzednim aucie znajdowal sie on takjakby na rurze doprowadzajacej powietrze a w mojej almerze w tym iejscu nie ma nic :zdziw: za to jet tam mala,okragla, symetryczna dziura o wielkosci mniej wiecej 2x2 cm....wyglada to tak jakby cos tam powinno byc a tego nie ma... :?: pytam bo mam problem z obrotami chcialem sprawdzic przeplywomierz i zastalem to dziwne odkrycie...z gory dziekuje wszystkim uprzejmym za pomoc... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 W almerze przepływka jest pod obudową filtra powietrza. Jest przykręcona do obudowy przepustnicy. Z zewnątrz to taki płaski kawałek plastiku przykręcony chyba na 3 śrubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PEPS SUPREME Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 '08maniek-ol wielkie dzieki!!tylko ciekawi mnie teraz co tam robi ta dziura.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 '08maniek-ol wielkie dzieki!!tylko ciekawi mnie teraz co tam robi ta dziura.... Przez tą dziurę jest właśnie mierzone powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PEPS SUPREME Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Dzieki zawytlumaczenie laikowi ocb :one: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.