Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] Czy felgi (stalowe) innych marek pasują do SUNNY

Gość eNcoM

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę kupić drugi komplet felg 13" niestety wszędzie w mojej okolicy do nyssy niestety nie ma

Wiem że na pewno psują od MIKRY ale czy jakieś inne marki też np honda czy mazda

Jeśli może mi ktoś podać konkretne przykłady będę bardzo wdzięczny

wiesz ja tez szukalem, i kupilem orginalne 13'' do sunny w internecie.

na 100% ci nie powiem ale z innych marek chyba nie pasuja, mi sie trafila okazja kupic stalowki od corolli ale miala za maly otwor centralny

na allegro udalo mi sie kupic 4 stalowki 13'' od jakiegos serwisu wulkanizacyjnego za 136zl i w tej cenie zalozyl mi nowe wentyle

Wiem że na pewno psują od MIKRY

Więc jeśli pasują od Micry to i od Renault Clio ;) Sam mam opony letnie ze stalówkami z Clio i jeśli chodzi o średnicę otworu centrującego to felgi są ok ;)

jutro bede przymierzał od Opla astry 94 rok czternastki z zimowymi jak beda pasowały to chetnie sp[rzedam swoje 13 orginalne od nissana

z tego co wiem (a moge sie mylic) to astra ma tez za male otwory centralne

jutro bede przymierzał od Opla astry 94 rok czternastki

nie da rady ich założyć ;)

jutro bede przymierzał od Opla astry 94 rok czternastki z zimowymi jak beda pasowały to chetnie sp[rzedam swoje 13 orginalne od nissana

z tego co wiem (a moge sie mylic) to astra ma tez za male otwory centralne

Dokładnie za małe to to samo co u mnie w VW chociaż to tylko 1mm

A co do Clio to muszę się rozejrzeć może akurat coś mi się trafi tylko że one chyba mają deczko inne ET 36 a w nissanie jest chyba ET 40 czy to nie będzie przeszkadzać bo zauważyłem że te felgi są tańsze od nissanowskich :?:

Myślałem że podejdzie coś od innych japońskich ale niestety mazda i honda maja mniejsze otwory centralne

tylko że one chyba mają deczko inne ET 36 a w nissanie jest chyba ET 40

Mniejsze ET w tym przypadku nie będzie przeszkadzać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...