Gość Rybka Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jako że zakupiłam almerkę :diabel: chciała bym do niej sobie kupić książeczkę z dokładnym opisem jak co w niej rozkręcić :diabel2: a najlepiej naprawić :one: Czy ktoś może posiada taką instrukucję do nissana almery n16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skoon Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mozesz sobie sciagnac z forum. Temat ten juz byl poruszany wiec wpisz w wyszukiwarce "instrukcja almera" i powinnas znalezc. Sam niedawno sciagalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybka Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ale piszesz o tej serwisowej nie o tej co do samochodu dają :?: bo tą to sobie ściągnęłam a serwisowej niestety jakoś nie mogę bo pokazóje że nie aktywne z jaką datą było to forum :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netman6 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam. Posiadam instrukcję serwisową do N16 - język angielski - waga 420 MB (obraz płyty) oraz ksiażkę "Sam naprawiam - Almera N15" - 10 MB - pdf Jak chcesz to wystawie to na jakiego ftp-a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tak bardzo proszę to sobie zaciągnę bo te z dawnych forum nie chcą mi się ściągnąć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matxxx Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 daj maila to ci wysle intrukcje po polsku spakowana bodajze rarem zeskanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netman6 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Hej. W przyszłym tygodniu podam linki z instrukcjami, które wystawię (teraz jestem troche zarobiony) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jako że zakupiłam almerkę :diabel: chciała bym do niej sobie kupić książeczkę z dokładnym opisem jak co w niej rozkręcić :diabel2: a najlepiej naprawić :one: Czy ktoś może posiada taką instrukucję do nissana almery n16? Prosze - angielskojęzyczna :one: http://pdftown.com/Nissan-Almera-2001-Service-Manual.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybka Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A podziękował już się zasysa :one: Jeszcze się z tym radiem firmowym muszę dogadać coby mi się nie podgłaszało :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzyko66 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam szanownego kolegę forumowicza. Jako, że od wczoraj stłem sie posiadaczem Almery 2,2 D z 2000 roku miałbym ogromną prośbę - czy instrukcja o której kolega pisał w swoich postach jest gdzies dostępna na necie? Chętnie bym skorzystał. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam szanownego kolegę forumowicza. Jako, że od wczoraj stłem sie posiadaczem Almery 2,2 D z 2000 roku miałbym ogromną prośbę - czy instrukcja o której kolega pisał w swoich postach jest gdzies dostępna na necie? Chętnie bym skorzystał. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam, Krzysiek Wyżej w moim poście masz linka :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bukles Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 netman6, czesc moglbys mi podeslac na maila instrukcje almerki n 15 pdf dzieki serdeczne bukles79@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Prosze o podeslanie instrukcji do N16 na adres grzybowski_g@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek1267 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Proszę o nadesłanie instrukcji do N16 na adres: tomek.tabaka@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Proszę o nadesłanie instrukcji do N16 na adres: tomek.tabaka@op.pl niestety jeszcze nikt mi nie przeslal tej instrukcji - jezeli Ci sie uda owa zdobyc przeslij do mnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 niestety jeszcze nikt mi nie przeslal tej instrukcji Witaj Przecież jest link ( i to nie jeden! ) i można ściągnąć sobie samemu. Objętość ok. 163 MB. Np tutaj: http://pdftown.com/Nissan-Almera-2001-Service-Manual.html i tutaj: http://www.courtesyparts.com/nissan-manual/index.html oraz tutaj: http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=1 Trochę umiaru Panowie. Pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zabva Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Czy mógłby ktoś wysłać mi na emaila instrukcję do N16 po lifcie litwin_79@wp.pl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matxxx Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 oto link dzis zapodałem pozdro http://rapidshare.com/files/100449387/instrukcja.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi