Gość Rybka Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Niedawno zakupiłam sobie autko :diabel: Ful wypas sprowadzone z Holandii ale jest problem z firmowym radiem bo po 30m jazdy samo się podgłasza i tyle mam ze słuchania radia. :< . Czy ktoś wie co to może być :?: Czy mam tam jakiegoś robaka podgłaszacza :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomas.ns Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 prawdopodobnie w radyjku jest właczony taki system i głosniej w samochodzie tym radio sie podłasza przynajmiej ostatnio fordem jechałem to było podobnie nom ale zalezy jakie to jest radio co własnie nic o nim tutaj nie napisałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tombolot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To z całą pewnością sprawa radyjka,. Taki system podgłaszania w zwiazku ze zwiększoną prędkością jest często spotykany w Saab-ach albo w volvo - moim zdaniem, świetna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybka Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 hym Prawdopodobnie to ale jak to zrobić żeby na maksa się nie podgłaszało :?: Radio jest to standard wstawiane przez nissana po 2000r na kasety ze zmieniarką na 6 płyt. Mamy się do niego dobrać w wolnej chwili tylko, że mam firmową nawigację w miejscu górnego schowka i będzie problem to wszytko rozbroić aby nie popsuć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 wylacz ta funkcje w opcjach radioodtwarzacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.