Risto Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam Kilka dni temu po załączeniu radia zauważyłem, że tuner nie działa.Cd uruchamia się bez problemu,działają wszystkie funkcje,ale po przełączeniu na tuner jest martwa cisza,nie ma nazwy i częstotliwości na wyświetlaczu poza napisem tuner.Nie wiem czy to cos poważnego,czy bzdet dlatego proszę o pomoc.Rzadko słucham radia,ale w trasie czasem sie przydaje. Sony cdx L-580 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 a sprawdź wtyk anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 sprawdzałem,tak jak założyłem go przy pierwszym montażu tak siedzi,nic nie poluzowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.