Gość Alien66 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 mam primerke 2.0td z 98, spalilo mi sie podswietlenie deski rozdzielczej i regulacji nawiewow, jakie sa tam zarowki, chyba dwa rodzaje z niebieskimi kapturkami w desce. czy grzanie szyby tylniej i awaryjne podswietlaja sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 czy grzanie szyby tylniej i awaryjne podswietlaja sie. Oczywiście, że sie podświetlają...musisz zdemontowac deskę i wypchnąć z niej przyciski a potem rozebrać i pewnie będziesz miał takie same małe żaróweczki ("z wąsami") co u mnie. Koszt niewielki - kilka zł na allegro... W podświetleniu deski są większe, wsuwane, bez wąsów ale za cholere nie pamiętam jakie mają oznaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 W podświetleniu deski są większe, wsuwane, bez wąsów ale za cholere nie pamiętam jakie mają oznaczenia... W5W, 1.2W, w sklepie elektronicznym będą wiedzieli jak nawet powiesz że do podświetlenia deski rozdzielczej. Sam dzisiaj przerabiałem ten temat, pół samochodu rozebrać trzeba by wymienić żarówke w nawiewie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.