Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Primera P10 - cos skrzypi

Gość saint

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, w razie czego prosze o przniesienie.

Mam pewien problem, cos skrzypi jadac na nie rownej drodze, a w polsce same takie :diabel: i przy skrecaniu w prawa strone, z przodu po stronie kierowcy tak jaby jakas guma albo cos innego, macie jakies pomysly co to moze byc ?

• 1 miesiąc temu...

Dolacze sie ...

Mam podobny problem, z prawej strony (przod) gdy mocno skrecam w prawo slysze odglosy gumy, ogladalem to tulejki wygladaja ok, oslona przegubu tez ... Gdy samochod stoi na plaskim rownym terenie, to jest widoczne odchylenie kola w pionie, dolna czesc wystaje na zewntarz, gorna do wewnatrz nadkola, wyglada jak setup na nascar :) czy to tez wachacz ? pozdrawiam

Dolacze sie ...

Mam podobny problem, z prawej strony (przod) gdy mocno skrecam w prawo slysze odglosy gumy, ogladalem to tulejki wygladaja ok, oslona przegubu tez ... Gdy samochod stoi na plaskim rownym terenie, to jest widoczne odchylenie kola w pionie, dolna czesc wystaje na zewntarz, gorna do wewnatrz nadkola, wyglada jak setup na nascar :) czy to tez wachacz ? pozdrawiam

Tak, to właśnie objaw zużytego wachacza. Wyrobione tuleje powodują że koło pochyla się do wewnątrz. Wymieniaj bo szkoda oponek. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...