Gość saint Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, w razie czego prosze o przniesienie. Mam pewien problem, cos skrzypi jadac na nie rownej drodze, a w polsce same takie :diabel: i przy skrecaniu w prawa strone, z przodu po stronie kierowcy tak jaby jakas guma albo cos innego, macie jakies pomysly co to moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Kolego , masz górny wahacz do wymiany , to on tak skrzypi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 chyba masz racje dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dolacze sie ... Mam podobny problem, z prawej strony (przod) gdy mocno skrecam w prawo slysze odglosy gumy, ogladalem to tulejki wygladaja ok, oslona przegubu tez ... Gdy samochod stoi na plaskim rownym terenie, to jest widoczne odchylenie kola w pionie, dolna czesc wystaje na zewntarz, gorna do wewnatrz nadkola, wyglada jak setup na nascar czy to tez wachacz ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dolacze sie ... Mam podobny problem, z prawej strony (przod) gdy mocno skrecam w prawo slysze odglosy gumy, ogladalem to tulejki wygladaja ok, oslona przegubu tez ... Gdy samochod stoi na plaskim rownym terenie, to jest widoczne odchylenie kola w pionie, dolna czesc wystaje na zewntarz, gorna do wewnatrz nadkola, wyglada jak setup na nascar czy to tez wachacz ? pozdrawiam Tak, to właśnie objaw zużytego wachacza. Wyrobione tuleje powodują że koło pochyla się do wewnątrz. Wymieniaj bo szkoda oponek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.