Gość indygox Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja pierdziele kto tym jeżdził farmer woził owce czy co ? w zyciu takiego zapuszczonego samochodu bym nie brał - na liczniku 437 tys to auto na tyle wyglada , odradzałbym ci branie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgadzam sie z przedmowca, silnik raczej powinien pochodzic ale za duzo niewadomych i jak za taka kase to raczej za duzo będziesz musial wlozyc żeby dojezdzic do 700kkm (bo nawet tyle te silniki kreca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 stanowczo odradzam zakupu tego "samochodu" o ile mozna to tak jeszcze nazwac nissan w tak zlym stanie to skarbonka bez dna ciesz sie ze swojego dotychczasowego auta - przynajmniej wiesz co masz (znasz go) nikt kto ma chociaz minimalne pojecje o samochodach nie kupi tego do jazdy (moze na czesc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nomac Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 a myslałem ze mój ma brzydka blache! Patrzac na wyglad i i twoja liste mechanicznych "-" mozna o tym aucie powiedziec tylko jedno PARCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ludzie to mają fantazję ten samochód jest w cenie złomu tyle ile za niego dadzą na złomie w przeliczeniu na KG tyle jest warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczekzabrze Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jednak nie biore.... dzisiaj wziałem auto do mnie na warsztat na podnosnik i to co zobaczyłem.. zgroza... brak tylniej lewej podłóznicy i wogóle cały lewy tył jest zgnity... musiał ładne uderzenie dostac.Swiece grzałem 5 razy.... i jakos nie widze róznicy w przyspieszenie jezeli mam porównać z moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vilix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dobrze, że sie opamietaleś ten samochód to wrak, silnik cieknie w kazdym możliwym miejscu i ta kontrolka od temp. cieczy blisko czerwonego pola. Kompletny złom ale znając życie znajdzie jeszcze jakiegos nabywce. pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.