Gość tdkamot Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam! Mam problem związany z układem wydechowym w nissanie sunny kombi Y10 4WD. Potrzebuję wymienić tłumiki i szperam po internecie i nie mogę nic znaleźć na temat tego czy przy napędzie na cztery koła jest różnica w tlumikach i wygięciach rur jeśliby porównać to z tym samym modelem ale z napędem na dwa koła. Wiem że np. w golfie różnica jest. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wydaj mi się że jest. Na pewno w wersji hatchback. Przy napędzie na dwa koła, wydech idzie w tunelu środkowym, natomiast prz 4wd jest on poprowadzony jaokś z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 czy przy napędzie na cztery koła jest różnica w tlumikach i wygięciach rur jeśliby porównać to z tym samym modelem ale z napędem na dwa koła. W N14 na pewno jest, A Y10 tylko górę ma inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tdkamot Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Dzięki za rady. Zaraz biorę się za szukanie tłumików, dzięki bombel za radę. No i fakt tłumik powinien być nowy (jeszcze nigdy nie kupiłem używanego). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.