Gość fiurkow Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam! Mam problem z niskim ciśnienie w przednich spryskiwaczach jak to naprawić ? Ponoć nagromadził się jakiś syf w przewodach jeśli tak to jak to usunąć ! Aha wiedzie może jak się wyciąga z maski te małe dysze ?? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pajek22 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Weżyki można zawsze kupic nowe- małe koszty. Dysze w masce przeczyscilełem szpilka a ustawailem igłą Zajżyj do zbiorniczka moze na dnie pływa jakis syfek Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niedawno przerabiałem ten temat... U mnie pomogło przedmuchanie dysz sprężonym powietrzem(zacznij od tego),możesz to zrobiś nawet nie wyciągając dysz .... Pozdrawiam Ronin00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiurkow Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Weżyki można zawsze kupic nowe- małe koszty. Dysze w masce przeczyscilełem szpilka a ustawailem igłą Zajżyj do zbiorniczka moze na dnie pływa jakis syfek Pozdr No dobra ale jak sie dostać do niego ? z góry widać tylko główkę zbiorniczka i tyle ! Kupiłem nie dawno nissana i jestem z tego zielony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Achtung Sunny Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Najlepiej przerobić sobie spryskiwacze tak aby dysze były na wycieraczkach ja tak miałem w poprzednim autku i o niebo było lepiej niż dysze na masce.Nie ma kłopotu z ustawianiem i lepiej myje szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Poczytaj tu...http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=382530&highlight=#382530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 w lecie postanowilem zaoszczedzic i kupilem koncentrat plynu do spryskiwaczy dobrej firmy...rozrabialem i po miesiacu zaczely sie problemy ale nie skojarzylem, kupilem spryskiwacze na szrocie wymienilem i bylo jakis czas ok. potem znowu. wyciagalem ze spryskiwaczy jakis gumowaty gabkowaty bialy szajs o zapachu plynu do spryskiwaczy. przepychalem, rozwiercalem a na koniec pomoglo plukanie zbiornika - wyciagniecie pompki i przeplukanie go paroma litrami wody. ciekawe ze wczesniej zawsze uzywalem gotowych plynow i nie bylo zadnych problemow. pozdrawiam slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiurkow Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A co wy na to żeby wlać coli lub kupić proszek do od kamienienia żelazek ?? rozpuści syf i kamień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.