Gość wiesław3612 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zamierzam kupić terrano. Potrzebna mi moc abym mógł ciągać przyczepę który z silników wybrać 3.0 DI, 3.0 TDI. Czy automat to doby pomysł. Proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Powinien dać radę 2,7 TDI, naprawdę zdolny silniczek, sprawdzony przy okazji. Może się odezwą posiadacze 3.0. Mam swojego w "Jedynce" i przy obciążeniu przyczepą 1000kg prawie nie było czuć. Albo ja mało wybredny jestem albo mocny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Do ciągnięcia przyczepy w żadnym wypadku automat. Jeśli sporadycznie będziesz ciągnął to jeszcze może być . Tak jak Slayer Ci radzi - bierz 2.7 TDI i wymieniasz tylko olej i dolewawasz paliwko Do 3.0 Nissana jakoś nie mam zaufania przez wybuchy w Patrolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saint88 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Do dzemik Ja również pozdrawiam. Saint 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Do dzemik Ja również pozdrawiam. kazdy widzi tam swojego nicka. Wejdz na strone jako gosc i zobacz czy dalej bedzie tam Twoj nick Ale spoko duzo osob nie wie z poczatku o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.