Gość juras500 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Słyszałem, że problemy z przegubem to nie jest taka żadka sprawa w tym modelu. Problem sie robi gdy trzeba go wymienić a nie można go dostać w polsce:) Jeżeli ktoś sie z tym spotkał, moglibyście napisac z jakiego innego nissana pasuje? słyszałem, ze w maximie można szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 niewiem skąd jesteś ale zadzwoń do JC Auto tel - (22) 8783851 w Wawie, powiedz do jakiego auta jest Ci to potrzebne i myśle że dostaniesz odpowiedź, przynajmniej będziesz wiedział czego szukać Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 idz do zakladu gdzie regeneruja oski, kolo pomierzy poprzelicza i zlozy nowa badz zregeneruje stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NiBlue Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja do swojej Altimy ciągnę części z USA, nie jest to takie drogie choć zależy jaka waga i jaki gabaryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.