qwinto Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Do czego służy lewe pokrętło? http://www.voila.pl/gfah4/index.php?1 Prawe zamyka lub otwiera dopływ powietrza. A lewe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 a lewym dajesz albo cieple albo zimne powietrze, tzn przy wlaczonym ogrzewaniu jak dasz do gory to i tak z tej kratki bedzie leciec zimne powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnbrain Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Niebieskie to zimne powietrze z zewnątrz a czerwone to ciepłe z komory silnika. przy wlaczonym ogrzewaniu jak dasz do gory to i tak z tej kratki bedzie leciec zimne powietrze Będzie lecieć ciepłe powietrze tyle że z zewnątrz. Ale musi być nastawione na nawiew (to środkowe pokrętło) na siebie lub na siebie i na nogi, w pozostałych pozycjach będzie leciało zimne z zewnątrz tak jak pisze Piotrek_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michael Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dzieki 08Qwinto za pomoc, teraz juz wiem z czym to sie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stanko Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A czy w Primerach z klimą automatyczną to pokrętło na ciepło zimno działa wogóle? Próbowałem przy różnych wariantach i przy wyłączonej klimatyzacji temperatura i tak zależy od ustawień temperatury tych z klimy, przesuwanie w pozycje czerwoną lub niebieska nic nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Stanko u mnie daje, ale od 20*jest zauważalne. Ja bym to nazwał dopływem świeżego powietrza a nie ciepłego czy zimnego. Na czerwonym czerpie spod komory silnika, a na niebieskim z zewnątrz. Przy włączonym zamkniętym obiegu nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domekgl Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja mam taki problem, że u mnie nie działa w ogóle to lewe pokrętło. Jest cały czas w pozycji górnej (obok niebieskiego kółka) i nie da się go przesunąc na dół na pozycje czerwoną. Poradźcie co zrobić i jak z tego wybrnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Silas Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja mam taki problem, że u mnie nie działa w ogóle to lewe pokrętło. Jest cały czas w pozycji górnej (obok niebieskiego kółka) i nie da się go przesunąc na dół na pozycje czerwoną. Poradźcie co zrobić i jak z tego wybrnąć? albo zapiekła Ci się linka albo ktoś już kiedyś to rozkładał i źle założył linkę (i nie chce się już dalej wyciągać mimo tego iż powinna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domekgl Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 udało mi się w jakiś sposób zmienić ustawienie tego przełącznika, ale mimo wszystko leci zimne powietrze :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mogło spaść cięgno z kółka, albo jest złamany kołek i blokuje. Musisz rozabrać konsolę środkową aby to sprawdzić. Przez kratki nic nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domekgl Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wszystko działa już jak należy. Rzeczywiście jakoś dziwnie ciepłe powietrze leci tylko w pozycji na wewnątrz auta, a jak jest na szyby nawiew to leci chłodne. Ale dlaczego tak jest zrobione :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wP11.144 w pozycji na szybę załącza się automatycznie klima aby szyba odparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowak1 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Mogło spaść cięgno z kółka, albo jest złamany kołek i blokuje. Musisz rozabrać konsolę środkową aby to sprawdzić. Przez kratki nic nie zobaczysz. Ja tez sie zawsze zastanawialem do czego sluże bo nie widzialem różnicy w dzialaniu. Ale przy okazji wymiany zarówek zegarów okazało sie ze mocowanie cięgna spadło z bolca - i teraz juz czuje różnice. Jeśli to pokrętło chodzi Ci leciutko, to pewnie masz to samo. Po założeniu cięgna już tak lekko nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi