Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instrukcja

adamus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem tu nowy i ma ogromną prośbę,poszukuję instrukcji obsługi do Vanette Cargo 2.3D. 2000r. Przebieg 100tys.Jężdżę tym wozikiem 2 lata nie sprawiał jak dotąd większych niespodzianek, ale coś do przeczytania by się przydało.Dzięki za pomoc. :sindbad:

skad jestes w zasadzie... o0 mam do sereny 1.6 LX po dojczu jak cie interesuje po PL nie znajdziesz bo nigdy nie bylo to auto sprzedawane w PL

mylisz sie veneta 2,3D była sprzedawana w Polsce

skad jestes w zasadzie... o0 mam do sereny 1.6 LX po dojczu jak cie interesuje po PL nie znajdziesz bo nigdy nie bylo to auto sprzedawane w PL

Z Krakowa.Dzięki ale po germańsku nie kumam no i to jest inny silnik :( .Trudno widzę że to jest nie do zdobycia.Tak ponoć Vanetki były w Polsce w 90 latach ale nie długo, Wtedy chyba tańsza konkurencja (polonez track, żuk)je przegoniła a szkoda bo to był właściwy krok dla naszej motoryzacji.

Mam wersję towarową rejestrowaną na 2 osoby bo takiej potrzebuję.Jest naprawdę idealna na dzikie wyjazdy np. w Bieszczady :diabel: .

W niemieckiej instrukcji jaką dostałem z autem są dane do silników 2,3 disel jak Cie to intersuje to te strone mogę zeskanować i podesłać . Poza tym ta instrukcja jest napisana dla idiotów , każdy temat kończy sie zdaniem prosze się kontaktować z serwisem Nissana. Na stronie e-bay.de w ubiegłym tygodniu widziałem instrukcje warsztatową do Sereny jak się pojawi jeszcze raz to ja zakupie sam nie wiem po co , ale niech leży.

W niemieckiej instrukcji jaką dostałem z autem są dane do silników 2,3 disel jak Cie to intersuje to te strone mogę zeskanować i podesłać . Poza tym ta instrukcja jest napisana dla idiotów , każdy temat kończy sie zdaniem prosze się kontaktować z serwisem Nissana. Na stronie e-bay.de w ubiegłym tygodniu widziałem instrukcje warsztatową do Sereny jak się pojawi jeszcze raz to ja zakupie sam nie wiem po co , ale niech leży.

Jak dasz radę coś o tym silniku 2.3D to będę wdzięczny.Tak to jest że prawie w każdym wypadku to wolą odesłać do serwisu taka auto reklama :D Nawet czasami rysunki są pomocne i nie trzeba znać języka...Będę czekał. Pozdr....

Jak dasz radę coś o tym silniku 2.3D to będę wdzięczny
j/w w instrukcji jest przekroj przez wszytkie silniki dizla i benzynowe... www.czopochrup.neostrada.pl/INS.zip

Dzięki to już jest coś :) teraz na płytę i nie sobie leży, no i obowiązkowo kurs języka :D