adamus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam! Jestem tu nowy i ma ogromną prośbę,poszukuję instrukcji obsługi do Vanette Cargo 2.3D. 2000r. Przebieg 100tys.Jężdżę tym wozikiem 2 lata nie sprawiał jak dotąd większych niespodzianek, ale coś do przeczytania by się przydało.Dzięki za pomoc. :sindbad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 skad jestes w zasadzie... o0 mam do sereny 1.6 LX po dojczu jak cie interesuje po PL nie znajdziesz bo nigdy nie bylo to auto sprzedawane w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 skad jestes w zasadzie... o0 mam do sereny 1.6 LX po dojczu jak cie interesuje po PL nie znajdziesz bo nigdy nie bylo to auto sprzedawane w PL mylisz sie veneta 2,3D była sprzedawana w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 mylisz sie veneta 2,3D była sprzedawana w Polscelol? to jaj uz nie kumam tej firmy wypuszczaja vanetki a seren juz nie łaska ? nissan <33333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 skad jestes w zasadzie... o0 mam do sereny 1.6 LX po dojczu jak cie interesuje po PL nie znajdziesz bo nigdy nie bylo to auto sprzedawane w PL Z Krakowa.Dzięki ale po germańsku nie kumam no i to jest inny silnik .Trudno widzę że to jest nie do zdobycia.Tak ponoć Vanetki były w Polsce w 90 latach ale nie długo, Wtedy chyba tańsza konkurencja (polonez track, żuk)je przegoniła a szkoda bo to był właściwy krok dla naszej motoryzacji. Mam wersję towarową rejestrowaną na 2 osoby bo takiej potrzebuję.Jest naprawdę idealna na dzikie wyjazdy np. w Bieszczady :diabel: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W niemieckiej instrukcji jaką dostałem z autem są dane do silników 2,3 disel jak Cie to intersuje to te strone mogę zeskanować i podesłać . Poza tym ta instrukcja jest napisana dla idiotów , każdy temat kończy sie zdaniem prosze się kontaktować z serwisem Nissana. Na stronie e-bay.de w ubiegłym tygodniu widziałem instrukcje warsztatową do Sereny jak się pojawi jeszcze raz to ja zakupie sam nie wiem po co , ale niech leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W niemieckiej instrukcji jaką dostałem z autem są dane do silników 2,3 disel jak Cie to intersuje to te strone mogę zeskanować i podesłać . Poza tym ta instrukcja jest napisana dla idiotów , każdy temat kończy sie zdaniem prosze się kontaktować z serwisem Nissana. Na stronie e-bay.de w ubiegłym tygodniu widziałem instrukcje warsztatową do Sereny jak się pojawi jeszcze raz to ja zakupie sam nie wiem po co , ale niech leży. Jak dasz radę coś o tym silniku 2.3D to będę wdzięczny.Tak to jest że prawie w każdym wypadku to wolą odesłać do serwisu taka auto reklama Nawet czasami rysunki są pomocne i nie trzeba znać języka...Będę czekał. Pozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ty sie tylko módl zeby silnik czasami nie padł bo ceny na nie sa bajońskie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak dasz radę coś o tym silniku 2.3D to będę wdzięcznyj/w w instrukcji jest przekroj przez wszytkie silniki dizla i benzynowe... www.czopochrup.neostrada.pl/INS.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak dasz radę coś o tym silniku 2.3D to będę wdzięcznyj/w w instrukcji jest przekroj przez wszytkie silniki dizla i benzynowe... www.czopochrup.neostrada.pl/INS.zip Dzięki to już jest coś teraz na płytę i nie sobie leży, no i obowiązkowo kurs języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi