Gość marcinthebest Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy ktos wie moze jak ustawic odpowiedni skład mieszanki bez użycia analizatora spalin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Za skład mieszanki w głównej mierze odpowiedzialne są dysze stałe oraz poziom paliwa w komorze,natomiast jedynym regulowalnym parametrem jest dysza wolnych obrotów(pod kapturkiem zabezpieczającym postronie pasażera).Wkrętak widełkowy i powinna być 2,5 do 3 obrotów od oporu,pozatym po nagrzaniu otwiera się zaworek bimetalowy w filtrze powietrza podając dodatkowe powietrze, otwierając się przy temperaturze pomiędzy 55 a 65 stopni. [ Dodano: Wto 22 Sty, 2008 23:39 ] A tak na marginesie,to Twoja bryka?? Ładne aluski i ekstra kolor :one: :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinthebest Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Właśnie chodziło mi głównie o to ile obrotów trzeba wykonac tym wkrętakiem.Wielkie dzieki!! Tak to moja bryka Kolorek jest ładny,bo była malowana Mój ojciec ma warsztat samochodwy,więc lakierek miałem w gratisie,tylko trochę własnej pracy...aluski też mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.