Gość robson_miccra Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam serdecznie Panowie mam maly problem z micra k10 1990r 1.2 mianowicie szczelil waz od nagrzewnicy do bloku ok wymienialem !! nastepnego dnia znowu para zatrzymuje sie lokalizuje wyciek aleee węze cale !! plyn chlodniczy leci i tu uwaga ze sciany grodziowej !! tak z 30 cm w dol od trzpieni nagrzewnicy dziwna akcje poniewaz doslownie plyn wydobywa sie ze sciany grodziowej !!! niemam doswaidczenia w japonczykach wiec pomyslalem ze ktos z was pomoze -- domyslam sie ze to nagrzewnica ale w srodku mam suchutko !!!! tylko jest jak mowie pokaznie leci plyn ze sciany grodziowej !! mozliwe ???? ze to nagrzewnica ?? przy okazji jaki koszt w zamienniku ? pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 miałbym kogoś kto mógłby pomóc- napisz na priva a dam Ci nr do kogoś z okolic Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 jezeli nagrzewnica poszła w srodku auta to ja mam takową jeszcze domu ;] ale sciana groddziowa? , niebardzo wiem o co chodzi. moze weze ktore do kabiny ida do nagrzewnicy tez są na wykończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robson_miccra Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 juz po temacie saczylo sie po wezu dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.