Gość zioloo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 posiadam primke jak w temacie z 2000 r. z nats alarmem mam pytanko ponieważ od niedawna zauważyłem dziwne zjawisko otwieram samochód z pilota (tylko drzwi kierowcy ) wyłącza się alarm wsiadam odpalam a po chwili otwieraja mi się centralny w pozostałych drzwiach co normalnie dzieje się jak przycisne drugi raz na pilota podczas otwierania wczesniej tego nie było co może byc przyczyną i dlaczego się tak dzieje ??? [ Dodano: Wto 29 Sty, 2008 22:23 ] no ale chyba normalne to nie jest?? może jakaś wilgoć ?? nie wiem co o tym myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Faon Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 a jaki masz centralny zamek pneumatyczny czy elektyczny. w elektrycznym nigdy z takim zjawiskiem się nie spotkałem i w zasadzie takie zjawisko nie powinno mieć miejsca ponieważ alarm daje sygnał otwarcia-zamknięcia max 3 sek. W pneumatycznym jest to realne ponieważ sterowany jest podciśnieniem, więc gdzieś powietrze Ci ucieka. Po dopaleniu silnika podciśnienie jest wytwarzane i dlatego otwiera się reszta zamków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zioloo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 niestety nie wiem jaki on jest a jeśli jest pneumatyczny to gdzie mam poszukać ?? denerwuje mnie to troche jak się samo otwiera :028: spróbuje troce poszperać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.