Gość CichyBart Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 witam I kolejny dziwny pomysł... sporo jeździłem rowerem (Konin - Poznań i takie tam...)... mam manię ciśnienia w oponach... ;/ (choroba taka...). Ile może kosztować zabawka, która będzie mi pokazywać ciśnienie opon w kabinie...? P11 98r. ... Przypuszczam, że nic opłacalnego i lepiej kupić na stacji manometr za 15zł i skakać raz na miesiąc... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wiesz... w czasie jazdy jak ci sie opona rozgrzeje to będziesz miał chwilowo większe ciśnienie, będziesz się niepotrzebnie przejmował itd. Lepiej raz na jakiś czas pojechać do wulkanizatora jakiegoś i ci powinni sprawdzić za free. A jak nie to co najwyżej za 5 zyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 I kolejny dziwny pomysł... sporo jeździłem rowerem (Konin - Poznań i takie tam...)... mam manię ciśnienia w oponach... ;/ (choroba taka...). Ile może kosztować zabawka, która będzie mi pokazywać ciśnienie opon w kabinie...? P11 98r. ...Mania 1001 zegarów w kabinie - i tak z Primery nie zrobisz samolotu :diabel2: A poza tym zamiast pilnować drogi to patrzyłbyś tylko na zegary a to już niebezpieczne... Wiesz... w czasie jazdy jak ci sie opona rozgrzeje to będziesz miał chwilowo większe ciśnienieNiech nadmucha azotem Przypuszczam, że nic opłacalnego i lepiej kupić na stacji manometr za 15zł i skakać raz na miesiąc...Pozdrawiam Na każdej szanującej się stacji paliwowej jest za darmo kompresor z manometrem.... Bynajmniej na tych, które spotykam po trasach tak jest, a wierz mi (lub nie) ja dużo podróżuję po całej Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na każdej szanującej się stacji paliwowej jest za darmo kompresor z manometrem - ostatnio jak byłem u wulkanizatora to się śmiał z tych manometrów - powiedział chcesz pan sprawdzić to podjedź do mnie, zawsze u niego wyważam, wymieniam więc sprawdzi za darmo. Mimo że sprawdzałem ciśnienie w kołach na stacji i nawet dopompowałem, to i tak u niego pokazywało inne na każdym kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja stacjach albo jest rozwalony pistolet, albo ktoś coś innego rozwali... są 4 stacje i tylko na jedną jeżdżę, bo na pozostałych nic się nie zrobi (ew. spuści trochę powietrza...). No comment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 to i tak u niego pokazywało inne na każdym kole. No comment...hmmmmm, to ja się urodziłem pod szczęśliwą gwiazdą a stacjach albo jest rozwalony pistolet, albo ktoś coś innego rozwali...Wyjście: kupić sobie dobry ciśnieniomierz i wrzucić do schowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.