Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[p11] czujnik ciśnienia w oponach...

Gość CichyBart

Rekomendowane odpowiedzi

witam

I kolejny dziwny pomysł... sporo jeździłem rowerem (Konin - Poznań i takie tam...)... mam manię ciśnienia w oponach... ;/ (choroba taka...). Ile może kosztować zabawka, która będzie mi pokazywać ciśnienie opon w kabinie...? P11 98r. ... Przypuszczam, że nic opłacalnego i lepiej kupić na stacji manometr za 15zł i skakać raz na miesiąc...

Pozdrawiam

Wiesz... w czasie jazdy jak ci sie opona rozgrzeje to będziesz miał chwilowo większe ciśnienie, będziesz się niepotrzebnie przejmował itd.

Lepiej raz na jakiś czas pojechać do wulkanizatora jakiegoś i ci powinni sprawdzić za free. A jak nie to co najwyżej za 5 zyla :D

I kolejny dziwny pomysł... sporo jeździłem rowerem (Konin - Poznań i takie tam...)... mam manię ciśnienia w oponach... ;/ (choroba taka...). Ile może kosztować zabawka, która będzie mi pokazywać ciśnienie opon w kabinie...? P11 98r. ...
Mania 1001 zegarów w kabinie - i tak z Primery nie zrobisz samolotu :diabel2: ;) A poza tym zamiast pilnować drogi to patrzyłbyś tylko na zegary a to już niebezpieczne...

Wiesz... w czasie jazdy jak ci sie opona rozgrzeje to będziesz miał chwilowo większe ciśnienie
Niech nadmucha azotem

Przypuszczam, że nic opłacalnego i lepiej kupić na stacji manometr za 15zł i skakać raz na miesiąc...

Pozdrawiam

Na każdej szanującej się stacji paliwowej jest za darmo kompresor z manometrem.... Bynajmniej na tych, które spotykam po trasach tak jest, a wierz mi (lub nie) ja dużo podróżuję po całej Polsce :D

Na każdej szanującej się stacji paliwowej jest za darmo kompresor z manometrem
- ostatnio jak byłem u wulkanizatora to się śmiał z tych manometrów - powiedział chcesz pan sprawdzić to podjedź do mnie, zawsze u niego wyważam, wymieniam więc sprawdzi za darmo. Mimo że sprawdzałem ciśnienie w kołach na stacji i nawet dopompowałem, to i tak u niego pokazywało inne na każdym kole.

ja stacjach albo jest rozwalony pistolet, albo ktoś coś innego rozwali... są 4 stacje i tylko na jedną jeżdżę, bo na pozostałych nic się nie zrobi (ew. spuści trochę powietrza...). No comment...

to i tak u niego pokazywało inne na każdym kole.
No comment...
hmmmmm, to ja się urodziłem pod szczęśliwą gwiazdą :D
a stacjach albo jest rozwalony pistolet, albo ktoś coś innego rozwali...
Wyjście: kupić sobie dobry ciśnieniomierz i wrzucić do schowka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...