Gość SnowLady Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ADEX, BLUE LED byla jedna w soim rodzaju i zapewne kazdy bedzie ja mial w pamieci ja napewno ... fakt przykre..... jednak mam nadzieje ze z nastepnego "nismo" bedziesz zadowolony nic wiecej nie zdradze !!!! i nie pytajcie !!!! niech to bedzie niespodzianka na ogolny ( jak dobrze pojdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polszad Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Adziu moje zdanie i rada: czytam posty no i wspołczucia takze ale: zajedz na diagnostyke zapytaj czy ci zrobia geometrie jezeli nie przekroczysz minimum % geometri pojazdu to sie zabierasz do pracy lakiernik odpada poniewaz sam sobie zrobisz natomiast prostowanie i wymiana progu tyle tylko z punktu widzenia reszta zalezy od geometrji ale jak dla ciebie i BLUE LED nie ma zeczy nie mozliwych to nie przód ani tył ze zawieszenie i te sprawy tylko drzwi jak pisał :Speeder, pozdro jak bedziesz potrzebował pomocnej reki i nie tylko to tel.masz w: msnm i glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ADEX ty jeździłeś w zimę na tych dębicach? Weź pod uwagę lepszy dobór opon w nowym aucie bo szkoda na prawdę, żeby Twój wkład pracy poszedł na marne jak w tym przypadku... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 mimer - te debice to byla przyczyna całej imprezy spoko klamak azpadła.. jutro jad z papaieramina złomowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SnowLady Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 klamak azpadła.. jutro jad z papaieramina złomowiec Blue Led na czesci do kupienia wiec zglaszac sie do Adexa zdradze ze zostalo nam 50% do zakonczenia calej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 zapisy ju ztrwają.. demotarz tez sie rozpoczyna. zapraszam gorąco.. nie chce niechcacy wywalic czegos do smietnika co sie moze komus przydac.. SKLEPIK - WYPRZEDAZ BLUE LEDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi