Gość rakotworczy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mam pytanie czy można skasować samodzielnie KLUCZYK migający na desce rozdzielczej z przeglądu?? Czy tylko w ASO można go skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszo Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam! Nie wiem jak jest w Notku ale u mnie w 2 Primerkach to ten kluczyk to informacja o tym ze immobiliser dziala i alarm (w Almerce tez tak jes). Ikonka w kształcie kluczyka z samochodzikiem w środku. I tak ma być Chyba ze w Note jest inaczej ale nie chyba nie. Po przekreceniu kluczyka ikonka powinna zgasnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Koledze z pewnoscia chodzi nie o NATS tylko o kluczyk informujacy o przebiegu do kolejnego przegladu serwisowego. Nie pamietam z glowy, ale w instrukcji na 100% JEST NAPISANE, jak to zrobic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dokladnie, są 2 kluczyki- mrugający pod prędkościomierzem na czerwono informuje, ze immobilizer działa. Drugi, wyglądający jak klucz do śrub, pojawia się przy uruchamianiu samochodu i odlicza pozostałe kilometry do, jak to mowi instrukcja, wymiany oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.