Yankee Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam Was! Zastanawiałem sie ostatnio czy ten typ tak ma czy może spaliły mi się żaróweczki w aucie. Chodzi mianowicie o to, że mam podświetlone (AUTO) na włączniku sterowania szyby kierowcy. Powyżej mam również dwa guziczki - jeden do ryglowania drzwi i blokada otwierania szyb w aucie (4 drzwi) - te dwa są nie podświetlone. Czy tak to jest że one po prostu nie mają żarówki czy może się one u mnie spaliły ? Tak samo jest z regulacją wysokości świateł - w N15 było to podświetlone a tutaj nie. Czy to się po prostu spaliło czy z założenia się nie powinno świecić ?;-) Pochwalcie się jak to jest u Was. Pozdrawiam, Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witaj! u mnie jest podobnie jak opisales i szczerze mowiac Twoj opis dal mi do myslenia odnosnie Czy tak to jest że one po prostu nie mają żarówki czy może się one u mnie spaliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To są oszczędności Nissana :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 czy z założenia się nie powinno świecić ? Niestety, też byłem zdziwiony, ale tam nie ma żarówek... Trzeba się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzięki za Wasze odpowiedzi :-) Uchroniliście mnie przed weekendowym rozbieraniem auta :-) Jakoś zawsze irytują mnie takie drobiazgi (przynajmniej na początku jak auto jest w miarę nowe) Pozdrawiam serdecznie ! Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Heheee no to się jeszcze sporo zdziwisz-ja tez najpierw zwróciłem uwagę na to podświetlenie, w primerze wszystko ładnie było na niebiesko-nawet podnosniki w tylnych drzwiach i wszystko na desce-ale nie martw się ja juz wszystkie lampy wymieniłem, przednie bo się soczewki po roku wypaliły i źle rozpraszały światło, a tylne bo parowały szyby (może już nie będą parowac bo jest powyżej zera). Obecne nissany, przynajmniej Almery to jedna wielka tragedia-i zniszczona gałką biegów tez się nie przejmuj to tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ...i zniszczona gałką biegów tez się nie przejmuj to tak ma być No z gałką mam zamiar niebawem pojechać do ASO bo jeszcze mam tę budę na gwarancji do czerwca:-) Na początku było na niej oś co mnie drapało w rękę i wkurzało. Pomyślałem - zdrapię to paznokciem bo mnie wkurza. No i zaczęło się :-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.