Gość pumba Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja mysle że może poczekać do wakacji wtedy będe miał przegląd i mi po uzupełniaja płyny?? Czy nie. Tak jest. A jeszcze lepiej poczekaj do następnej zimy :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesis Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Mam pytanie do kolegów n16 2,2di, czy wymienialiście płyn chłodniczy, a jeżeli tak to czy odkręcaliście śrubkę do spuszczania płynu z bloku silnika. Ewentualnie jak wymienialiście płyn chłodniczy. Już przyszedł czas na wymianę płynu i zastanawiam się jak tą śrubkę odkręcić , podejście tragiczne, a pasowałoby przepłukać układ. Zastanawiam się nad odkręceniem alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi