Gość Tusiek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam was wszystkich.... Chciałbym opisać swój przypadek... Kiedy ostatni raz mieniałem cały zestaw w moim nissanie N15 polegałem jedynie na opini mojego mechanika i zdałem sie na jego doświadczeniu i uczciwości gdyz zawsze mi wszystko zrobił ( i działała o dziw) jednak gdy przyszła pora na wymiane sprzegła koleś włożył mi taki zmelc ze tragedia... docisk to nie wiem skąd on wytrzasnoł... nie mówiąc o tarczy która jak sie okazało przy demontarzu była za mała ... a co do łożyska to się zatarło:) dziś na szczeście mam nowe sprzęgło valeo i jeszcze lepiej działającego nie miałem no i oczywiście mechanika też zmieniłem... no to tyle póżniej dołącze zdjęcia o ile mechanik sie już tego nie pozbył więc Panowie i Panie ... jak co kolwiek wymieniacie u swoich nawet najbardziej zaufanych znajomych dobrze ie temu przygladnijcie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tombolot Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 dziś na szczeście mam nowe sprzęgło valeo i jeszcze lepiej działającego nie miałem ja tez mam Valeo, oryginalne i tez nie narzekam - najlepsze z najtanszych [/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.