Gość Misiek_nx Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam serdecznie audiofilow :-) Otoz dostalem dzis od sasiada tube samoróbke ktora zamierzam sobie zamontowac w autku. Tak wiem ze moje radio moglo by byc lepsze, tak wiem ze powinieniem najpierw kupic zestaw odseparowany na przod itd itp. Mam dla Was trudne zadanie, albo i nie- ja tam nie wiem :-) Otoz, mam radyjko jak w temacie, Szymeq mi ladnie wylozyl caly temat... ale ja nie wiem czy ja mam te czincze czy nie :-P Na pudelku jest napisane: -bla bla bla mp3 itd itp equalizer - preamp output - optional wireless card commander Czy wyjscie na przedwzmacniacz uzmozliwia mi podlaczenia wzmacniacza? Jezeli nie to co myslicie o tym: http://allegro.pl/item299983851_brak_w_rad...dapter4266.html Jezeli mozna podlaczyc wzmaka to doradzcie mi cos w przedziale cenowym 50-80zł (moga byc uzywane). Szymeq mowil zeby znalezc cos z filtrem i z mozliwoscia z dwoch wyjsc zrobienia jednego... P.S. radia nie zmienie bo to prezent, a osoba ktora mi je dala czesto jezdzi ze mna autkiem... Aha i nie piszcie ze to badziewie bedzie itd, ma tak byc i koniec, takie ramy cenowe :-P (zbieram na benzyne do Borska :-P) Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.