cezary-1909 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam, za miesiąc muszę jechać na przegląd, ale niestety mam amorki do wymiany. Podejrzewam, że znalazłoby się coś jeszcze do wymiany. Tak się zastanawiam co będzie w przypadku, jak nyska nie przsejdzie przeglądu. Zapłacę i co? Później jeszcze raz płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 płaci sie raz w najgorszym przypadku zatrzymania dowodu rejestracyjnego stacja obsługi robiąca ci przegląd wyda ci tymczasowy dówód ważny chyba 14 lub 7 dni (już niepamietam jakis tam termin jest) do usunięcia usterek w warsztacie po ich usunięciu jedziesz z powrotem do stacji aby sprawdzili usuniecie usterek jezeli jest wszystko ok dostajesz swój dowód rejestracyjny zwracajac tymczasowy z wpisem czekamy za rok z pozdrowieniem lepiej sprawdzić auto raz do roku wedle powiedzenia jeżeli sie nie ma władzy w kółku i dobrych hampli to lepiej sie dobrze ubezpieczyc :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sunny wrocR Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Jezeli nie przejdzie przegladu to nie placisz:) A jak masz jakiegos dobrego goscia na stacji to czasami przymknie oko i powie co trzeba zrobic ale przeglad podbije:) ja jezdze do swojego bylego profesorka ze szkoly i problemu nie mam:P Tez mam przeglad do konca miesiaca i boje sie tylko o amortyzatory bo nie wiem w jakim dokladnie byly stanie rok temu a hamulce robilem chyba we wrzesniu i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 jak auto nie przejdzie przeglądu to poprostu nie dostajesz pieczątki a tylko druczek na 7 dni. W tym czasie jestes zobowiązany usunąć usterkę i podjechać na ponowną kontrolę. Jeżeli jesteś pewny, że masz amorki do wymiany to je wymień, chłopie, to Twoje bezpieczeństwo! Co innego niż nie działające podswietlenie tablicy z tyłu albo lekko pęknięta szyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary-1909 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja wiem, że to moje bezpieczeństwo, ale 250 zł za sztukę to sporo jak na moje możliwości finansowe. Kupę wydatków mam ostatnio. :/ Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/search.php?string=kayaba+nissan Na allegro kupisz trochę taniej Mnie diagnosta za brak hamulca na jednym kole wydał zaświadczenie, że mogę sie poruszać przez 7 dni z prędkością do 30 km/h A ponieważ w ciągu 7 dni nie znalazłem zacisku (do tej pory się z tym bujam) to go ugadałem i mi podpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goto11 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Amortyzatory nie są poddawane ocenie podczas corocznego badania i ich zły stan nie może być podstawą do negatywnego wyniku. No chyba że są cieknące albo w ogóle ich brak :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja wiem, że to moje bezpieczeństwo, ale 250 zł za sztukę to sporo jak na moje możliwości finansowe. Kupę wydatków mam ostatnio. :/ Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie. jedz na przegląd do Marek na Okólną ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mike, nie ..nie.. nie.. nie KYBy - siadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.