Gość umas Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam! Może ktoś wie co się mogło stać ze światłami tzn. jak się je włączy przy zgaszonym silniku to świecą dobrze, a jak się zapali silnik to światła zaczynają falować. Dzieje się tak w SUNNY mojego siostrzeńca i chciałem mu pomóc. Proszę o rady. Niech moc będzie z wami !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 regulator napiecia wyciagnal kopyta Jak najszybciej usuncie usterke bo akumulator tez sie rozwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzięki za informacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginter Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Nie jestem pewien czy to regulator. Mam N-14 diesel i też miałem coś takiego. Okazało się, że to nie regulator napięcia tylko nieszczelność między alternatorem a pompką. Cały olej z pompki zalał alternator i kaplica. Poszło uszczelnienie i diody. Koszt 125 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja bym zerkną na pasek,stan,naciąg moze być luzny i szarpie .wtedy światla mogą przygasać i rozjaśniac się.pozdro(mialem to w golfie dislu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyraf Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 regulator napięcia lub diody alternatora ! pasek by piszczal no chyba ze jest taki luźny ze kółko alternatora napędza wiatrem który wytwarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gigant Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam, to ja dorzucę pytanie od siebie. Zapalam światła, przód swieci normalnie, za to nie działa podświetlenie tablicy i tylne światła, Czy to przełącznik pod kierownicą? Bo o ile się orientuję to przekaźników nie praktykowano. Zaznaczam, że to działa lub nie, wybiórczo. Tzn tak lub nie w zalezności od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.