Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

100nx a a części z innych nissanów!!!???

Gość Sp33D

Rekomendowane odpowiedzi

witam... mam taki problem, że potrzebuję lewego lusterka(elektrycznego) do mojej setki i póki co mam problem z jego znalezieniem... na alegro znalazłem lusterka ale prawe... :( a ja potrzebuję lewego... czy pasują do 100nx jakieś lusterka z innych modeli nissanów??? a może ktoś wie gdzie mógłbym dostać takie lusterko w dobrej cenie? pozdrawiam wszystkich klanowiczów :)

wiesz co... patrząc po zdjęciach faktycznie wygląd jest praktycznie identyczny jak w 100nx, ale do póki nie będę miał pewności to narazie nie będę zamawiał.... więc czekam na wypowiedzi innych klubowiczów... wiesz muszę mieć pewność :) ale dzięki za pomoc to już coś... pozdrooo :)

[ Dodano: Sro 06 Lut, 2008 11:42 ]

heh :D i się wyjaśniło.... właśnie dzwoniłem do geniuszy z Japan Motors i pan po drugiej stronie powiedział, że niestety ale nie będzie pasować lusterko z SUNNY N14 do 100NX-a :/ hmmm więc poszukiwań ciąg dalszy.... może wkońcu ktoś mi pomoże w znalezieniu takiego lusterka :D

Kolega wymienial cale lusterko z sunny do nx jak pamietam to lusterko jest takie same jedynie musial zalozyc ze starego (czyt. z nx) maskownice bo te trojkaty sie roznia ale micowanie podchodzi i po przekladce nie bylo roznicy.

http://www.lusterkasamochodowe.com.pl/kontakt.htm

zadzwon do nich. moze akurat bedziesz mial szczescie....

pzdr

ps. skontaktuj sie jeszcze z Quattro. wiem ze kiedys miall setke jako dawce. moze mu cos zostalo jeszcze.

Gość red_shogun
witam... mam taki problem, że potrzebuję lewego lusterka(elektrycznego) do mojej setki i póki co mam problem z jego znalezieniem... na alegro znalazłem lusterka ale prawe... :( a ja potrzebuję lewego... czy pasują do 100nx jakieś lusterka z innych modeli nissanów??? a może ktoś wie gdzie mógłbym dostać takie lusterko w dobrej cenie? pozdrawiam wszystkich klanowiczów :)

Nie kombinuj! dziś, jutro nie ma na allegro, będzie za 3 dni - poszukaj.

Mnie tydzień temu na parkingu ktoś udupił lustereczko, w ten sam wieczór wskoczyłem na allegro, kurde nie było lusterek od strony kierowcy, ale bez paniki (bez lusterka da się jeździć :P) na drugi dzień pojawiła się setka na dawcę telefon do sprzedawcy - oczywiście ma prawe i lewe idealne - transakcja sfinalizowana - wszyscy zadowoleni.

Cierpliwości.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...

A jak jest z katalizatorami. Czy będzie pasował do primery(p11). Chodzi mi o wersje z silnikiem 1.6. Na zdjęciach na allegro wyglądają na takie same.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...