Gość Pablo's Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witam zrobiłem autodiagnostyke SR20 robiąc zware i wyszło że jest błąd 21 brak sygnału zapłonu ale wszystko działa poprawnie a wnerwia mnie że coś takiego wyskoczyło co może być przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 nie przejmuj się tym często tak jest jak ktoś odlaczy aparat zaplonowy np. do wymiany kopułki a potem chce odpalić motor i patrzy o zapomnialem, podłancza wszystko chodzi jak trzeba ale błąd w pamięci zostaje... Zresetuj kompa i już się to nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 oki wielkie dzięki a już myślałem że coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.