Gość sasza Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Moja K11 po rozgrzaniu traci obroty( są nierówne), a nawet gaśnie. Na zimnym silniku nie ma takich objawów.Może ktoś z forumowiczów miał podobny problem i pomoże mi go rozwiązać. Auto ma wymienione filtry i kable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 gdybyś poczytał tutaj trochę forum to byś zobaczył że taki temat właśnie jest a gdybyś użył wyszukiwarki to byś zobaczył, że tych tematów jest sporo (ale to tak na przyszłość ) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=38439 a regeneracja przepływomierza tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21986 tak więc lutownica w dłoń i działaj, jak nie pomoże będziemy myśleć dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 u mnie wina była po stronie świec - jedyne 4 dyszki chodzi równiutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Lutowanie jest zwykle tańsze (szczególnie, jak się robi samemu), więc chyba lepiej najpierw przelutować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 moje było tańsze - wkręciłem swiece od accenta - podobne - i tykał równiusieńko a grzebanie od razu w przepływomierzu...też zaglądalem zupełnie niepotrzebnie.... mój zaczął przerywać po 3-4 minutach pracy - jak tylko swiece dostały temperatury, a przepływomierz musiałby sie nagrzewać jakieś 10km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pabllo87 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja nie dawno mialem taki sam problem...meczylem sie z tym 2 tygodnie i nic....az wkońcu przeluowałem przepływomierz...dosłownie 20 min pracy a efekt zaskakujący...nie masz nic do stracenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 MIałem te same objawy i po wymianie świec narazie wróciło wszystko do normy zobaczymy na jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gszymans Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Mam pytanie o to lutowanie przepływomierza, bo przeczytałem instrukcje i nie wiem czy można to zabrać do domu i przelutować, czy trzeba szukać miejsca z dostępem do prądu i lutować na podwórku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zrobisz to wszędzie gdzie będziesz miał lutownice i silikon i klucze wy demontażu. ja rozbierałem skrzynie biegów od kampera na polu kempingowym tak więc wszystko zalezy od zdeterminowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.