vulture30 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 hehehe siłą sugesti zniknęło mi klekotanie.... :one: zaraz lece do garazu i bede siła sugesti likwidował rdze z błotnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTI Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 filtr oleju napewno ma znaczenie musi trzymac olej w sobie bo auto nie ma na starcie wystraczajacego cisnienia do tego dochodzi odpowiedni olej we wszystkich n14 p10 musi byc lany conajmniej polsyntetyk, jezeli wymieniacie napinacz to tez moze malo byc zaradne bo nasze zamienniki sa kiepskiej jakosci do tego dochodzi lancuch ktory jest juz w jakims stopniu rozciagniety i nawet nowy napinacz nie moze zawsze wyleczyc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariuszz Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Aha. Cena za 3,2 litra oleju Shell Helix Plus + filtr Knecht + wymiana = 102 zł w NORAUTO. hm coś podejrzliwie tanio dałeś?! Mnie sam Shell (też 10 W 40) kosztował prawie 100Pln !! Jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTI Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 moge oddac shella 10/40 5L za 76.50 1l 20zł kazde ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zalałem silnik Maxlife i włożyłem filtr Knecht. Pierwsze wrażenia są pozytywne, łańcuch rano się nie odezwał :?: samochód nieco odżył ale to nie tylko zasługa oleju bo wymieniłem wszystkie filtry a na oryginał paliwa był najwyższy czas... Poobserwuję jak będzie się zachowyłał rozrząd przez 10kkm i napiszę czy to prawda czy to mit. A kntrolka? No cóż.. gaśnie natychmiast ale akurat to mnie mało obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi