Gość legion99 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Almer starszych, nowszych i najnowszych:) Mam pewien problem ze swoim wehikułem i liczę na Waszą pomoc. Kilka dni temu oddałem do warsztatu swoją Almerkę 1,5 16v 88km Hatchback 2001 przed liftingiem- i tu powstaje zasadnicze pytanie- czy jest to model N15 czy N16??? Powiem Wam szczerze, że przekopałem już wiele stron w sieci i nie uzyskałem jednoznacznej informacji... Druga kwestia to jest poduszka pod skrzynię biegów do rzeczonej Almery- czy ktoś z Was dysponuje fotografią, i może, rozmiarami tejże poduszki? Z góry dziękuję za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tombolot Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 N15 wychodziły do 2000r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 2001 to model N16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dybekz Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 z silnikiem 1,5 to napewno N16 bo N-15 nie miały takiego silnika i zakonczono ich produkcję na poczzątku 2000 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość legion99 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 dzięki za powyższe odpowiedzi, przynajmniej jedno ustalilismy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.