Gość patison1980 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Gdzie w almerze z '96 roku znajduje sie czujnik cisnienia czynnika w klimatyzacji (mam na mysli czujnik ktory nie pozwala sie zalaczyc klimatyzacji jesli jest za male cisnienie w ukladzie) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 nie wiem czy coś takiego jest, u mnie jest mało czynnika a klimatyzacja sie załącza (nic a nic nie chłodzi) na wiosnę uzupełnię czynnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Po prawej stronie (gdy zaglądasz pod maskę) chłodnicy klimy jest osuszacz a w nim presostat wysokiego i niskiego ciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.