xthor Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam Swoja Primerę mam od około miesiąca. Ostatnio bliżej się jej trochę przyjrzałem i mam parę pytań może ktoś z was będzie wiedział. Po pierwsze Primera jest z 2003r. wersja Visia, nadwodzie hatchback. We wnętrzu jest uchwyt pod telefon poniżej na fotce. Czy ktoś może mnie oświecić jaki telefonik tam będzie pasował: Ponadto po siedzeniem pasażera znalazłem jakąś skrzynkę i nie mam pojęcia co to za urządzenie. a taka jest na tej skrzynce naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Telefon musi byc Nokii, a jesli chodzi o tą skrzynke pod siedzeniem-jest to suboofer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthor Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A jaki model Nokii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomirek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A jaki model Nokii? Nokia 6310 / 6310i I mimo, ze to dosc stary model to warto. Zestawik jest zajefajny choc do szczescia brakuje mi wyswietlania smsow na wyswietlaczu autka. Praktycznie wogole nie musze go ladowac ladowarka sieciowa - wystarcza to, ze od czasu do czasu umieszcze go w zestawie glosnomowiacym A na drugiej fotce najprawdopodobniej jest subwoower (czyli glosnik niskotonowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalfloyd1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A ja mam pytanie w związku z samym subwooferem ze zdjęcia. Koło głośnika jest taki kawałek wbudowanej blachy, widać to na zdjęciu co to jest? gdyż ja tego nie mam a głośnik też gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthor Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Próbowałem 6310i - nie pasuje bo ten model nokii jest prawdopodobnie pod zestaw Cark. U mnie natomiast uchwyt jest firmy SMARTEQ. Ktoś ma może jeszcze jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokrated Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Czy telefonik pasujący do tego zestawu to nie jest przypadkiem SIEMENS M50 S/ME/C 45 ( tak widnieje na naklejce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak już jesteśmy przy temacie to czy jak nie mam zestawu głośnomówjącego to co jest potrzebne aby go zamontować? Chodzi mi o to czy jest już instalacja i wystarczy zamontować sam adapter czy trzeba robić całą instalację? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthor Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Czy telefonik pasujący do tego zestawu to nie jest przypadkiem SIEMENS M50 S/ME/C 45 ( tak widnieje na naklejce ) Dzięki to już jest coś. Teraz tylko muszę dorwać takiego Simensa i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomirek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak już jesteśmy przy temacie to czy jak nie mam zestawu głośnomówjącego to co jest potrzebne aby go zamontować? Chodzi mi o to czy jest już instalacja i wystarczy zamontować sam adapter czy trzeba robić całą instalację? :?: najprosciej jakiegos blututowca sobie zamontowac Kuzyn se taki w A6 wstawil. Osobny pilocik do sterowania fonem, elegancki, niewielki wyswietlacz LCD... I najwieksza zaleta - po wejsciu do autka nawet fona z kieszeni nie trzeba wyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benitez Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zestaw na 100& do siemensa, zreszta widac po zlaczu :-) Najlepszy bedzie me45. Jak chcesz, to mam na stanie kilka sztuk i cos fajnego Ci wyszukam . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi