JACKO29 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Alarm oczywiście że z kluczyka. wiesz nie znam się za bardzo na zawiłościach elektronicznych,wyczytałem w opisie że ma moduł domykania szyb...jak ja chciałem założyć taki moduł ,mając ten swój alarm,to powiedziano mi że trzeba dokonać przeróbki w elektronice aby działał i koszt tego byłby ok 600zł.Więc musiałbyś zasięgnąć info u dobrego elektronika... Jak na mój gust całkiem,całkiem... Edytowane 29 Października 2011 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasyr Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tak tylko gdzie go znaleźć. Fajnie by było gdyby ktoś taki był na forum i za przysłowiowego browara udzielał porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Rozejrzyj się wokół siebie,może nawet gdzieś niedaleko jest warsztat,nie koniecznie z wielkim neonem,ale z "wielkim"człowiekiem co odpowie na Twoje pytania.Ja mam o rzut kamieniem taki warsztat,gdzie pracują młode chłopaczki ale na prawdę z głowami na karku. Gdy chciałem założyć moduł domykania szyb,to serwis rzucił suchą cenę 6 stów i wypad...Jak pojechałem do nich to powiedzieli 4 stówy i wytłumaczyli dla czego i jakie przeróbki więc zrezygnowałem.Jak chcesz to po swięcie fajermana mogę tam podjechać i popytać żeby mózgownica się rozjaśniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi