Gość Hooligan. Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witam - mam pytanie do doświadczonych, chociaż to juz trcohę musztarda po obiedzie Otóż w piątek założyłem do bryku wahacze wspomnianej firmy z Taiwanu - kupiłem na necie po 85 zeta sztuka. Następne w kolejności są chyba tureckie Teknoroty (180 zeta) i nipparts (prawie 200 zeta). Ktoś kiedyś sprzedawał SWAG z wyprzedaży z hurtowni po ok. 100 zł, ale słyszałem, że to Niemcy branduja tak chińszczyznę, turecczyznę i wegierszczyznę. Kierowałem się ceną - SH są zdecydowanie najtańsze na rynku - czy ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia? Na stronie internetowej firma prezentuje się nawet nawet - full automatyka itp. Czy mogę przez jakiś czas spać spokojnie, czy już teraz regenerowac stare wahacze? Z tego co zauważyłem. te nowe SH są jakieś masywniejsze od starych (prawdopodobnie jeszcze oryginalnych) - blacha zauważalnie grubsza, zresztą więcej ważą nowe czyste od starych i brudnych. Spawy też jakieś grubsze, jakby solidniejsze - czy jest to dbałość o jakość, czy tylko próba zniwelowania niskiej jakości uzytej stali itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Teraz to już nawet Frankfurterki są chińskie :030: . Ale tak poważnie ,czy ktoś ma jakieś doświadczenie związane z powyższym tematem,bo chyba mnie też będzie czekać wymiana. Proszę szanowne gremium o wyrażanie swoich opini w tej sprawie. Te opinie mogą przydać się każdemu byle nie za prędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 dołączam sie do pytania a czy ktos wie jak i czy jest wogle mozliwe zeby wymienic same swoznie :?: ale tak zeby mialo to rece i nogi , moze zna ktos jakis warsztat zajmujocy sie regeneracą wachaczy w warszawie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernik Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 siema. I jak z tymi wahaczami SH czy ktoś z was może coś napisać jak się sprawują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.